Srpska je naša! Sve uzimamo u skladu sa zakonom! Niko nema ništa protiv - Tužićemo Stanivukovića!

Srpska je naša! Sve uzimamo u skladu sa zakonom! Niko nema ništa protiv - Tužićemo Stanivukovića!

Povodom podnesenih krivičnih prijava od strane gradonačelnika Draška Stanivukovića, u slučajevima "Ekvator" i "Vodovod", za "Nezavisne novine" oglasili su se Đorđe Davidović, vlasnik "Ekvatora", i bivši direktor "Vodovoda" Zoran Popović.

Prema riječima Davidović, njegov pravni tim je takođe podnio krivičnu prijavu protiv Stanivukovića i to za zloupotrebu položaja i nadoknadu štete. "Stanivuković meni pravi štetu lično, pravi štetu mojoj firmi, a i mojoj porodici", kazao je Davidović.

Dodao je da svako ima pravo na podnošenje prijava, s tim da mu je nejasno zašto gradonačelnik podnosi prijavu protiv nadležnih u sudu, jer ne vjeruje presudama, a očekuje da to isto pravosuđe dosudu u njegovu korist. 

"Presude su tu da se izvršavaju, a ne komentarišu. Druga strana uvijek ima pravo na žalbu, ali nema pravo da mene vrijeđa ili da moj lik stavlja na bilborde. Iz njega izvire mnogo mržnje i pakosti", kazao je on.

Kako ističe Popović, sve je urađeno po zakonu. On poziva sve instituacije da rade svoj posao. 

"Postoji razlog zašto je Stanivuković sve ovo izmislio. Vodovod je pod njegovom vlasti i s njegovim ljudima doveden pred bankrot. Dok sam ja bio direktor preduzeće je bilo u plusu, smanjio broj zaposlenih, povećao prihode, smanjio rashode. Predao sam ga njegovim ljudima sa dobiti od 1,3 miliona KM ", kazao je i ranije Popović povodom ovog slučaja.

Foto naslovna: Arhiva/Popović i Davidović
Izvor: nezavisne.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter