Sramno! Dodik i SNSD tajno sa strancima nipodaštavaju Narodnu skupštinu i koriste je za ličnu i partijsku korist

Sramno! Dodik i SNSD tajno sa strancima nipodaštavaju Narodnu skupštinu i koriste je za ličnu i partijsku korist

SNSD sve poteze tajno dogovara sa strancima. - Današnja vijest da su Dodikovi međunarodni prijatelji sa njim unaprijed dogovorili da sjednica Narodne skupštine Republike Srpske o vraćanju nadležnosti bude održana 10. decembra i da se obavezao da neće biti nikakvih odluka u narednih šest mjeseci predstavlja najnoviji primjer nipodaštavanja Narodne skupštine i iskorištavanja institucija koje pripadaju narodu za ličnu i partijsku korist, rekao je narodni poslanik i potpredsjednik PDP-a Igor Cnadak. 

Crnadak kaže da je posebno bolna činjenica da je Dodik sa komesarom Varheljijem još prije 25. novembra dogovorio da posebna sjednica bude održana 10. decembra, iako je kolegijum Narodne skupštine odluku donio tek 7. decembra, što znači da je Dodik bukvalno pogazio i ponizio Nedeljka Čubrilovića, Denisa Šulića i kompletno rukovodstvo NSRS, a da su cijelu Republiku Srpsku danima držali u zabludi.

- Republika Srpska je danas konačno vidjela kako radi SNSD, sve poteze tajno dogovara sa strancima, igra se sa instutucijama Republike Srpske, a u javnosti se prikazuju kao velike neustrašive patriote koje se nikad ne povlače. Danas je Republika Srpska mogla najbolje da vidi zašto je predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, novi najbolji prijatelj Dodika i njegovih saradnika, za ovu ekipu rekao da su "barabe" i da ne mogu ništa uraditi, osim velike priče, kaže Crnadak. 

Crnadak se, kao narodni poslanik, zahvalio ambasadoru Satleru što je konačno otvorio oči svima u Republici Srpskoj, da do kraja vide ko vodi Republiku Srpsku i što je nakon ovoga potpuno jasno da pojedinci iz opozicije više ni u jednoj situaciji ne treba da podržavaju politike i kadrovska rješenja SNSD-a, kao što se nedavno dešavalo.

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter