Spremite se: Do 21. marta očekuje nas talas ljubavi i erotske energije


Spremite se: Do 21. marta očekuje nas talas ljubavi i erotske energije

Nežna i romantična Venera danas, 25. februara prelazi u emotivni sanjivi znak Riba gde će ostati sve do 21. marta.

Retrogradna faza Merkura je završena i sada imamno mnogo jasniju viziju šta tačno želimo da postignemo u životu, kakvi su naši planovi, ali šta očekujemo od romantičnih veza, seksualnog života i partnera.

Venera u Ribama ima jasnu poruku - Sledite svoje srce i slušajte vlastitu intuciju!

Ona nas poziva da se oslobodimo mračnih duhova iz prošlosti, loših iskustava i da napokon primetimo šta je to što je nama važno. Venera u Ribama je aspekt duboke ljubavi, erotske lepote i svesnije seksualnosti. U seksualnom odnosu spremni ste da istražujete, pređete neke granice i oslobodite se ograničenja. Napokon ste oslobođeni i želite da osetite talas ljubavi i erotske energije.

U kombinaciji sa Suncem u znaku Riba, Venera vas podstiče na pozitivnu transformaciju i podseća da zaslužujete ljubav.

OVAN

Vaš put transformacije i isceljenja dok je Venera u Ribama biće zasnovan na vežbanju ljubavi prema sebi. Zadovoljite svoje potrebe, udovoljite svom biću - budite nežni prema sebi. Svakodnevno vodite dnevnik osećanja koji će pomoći da pratite vaš napredak.

BIK

Izlazite iz zone komfora i spremni ste da predstavite svoja osećanja.Moguće je da će se pojaviti romantične varnice sa nekom osobom iz kruga vaših prijatelja. Ljubav je ponekad direktno ispred nas, ali mi, gledajući ka prošlosti, ne primećujemo da smo na korak do nje.

BLIZANCI

U poslovnim krugovima očekuje vas flert i erotska energija. Bićete zainteresovbani za nekoga iz svoje profesije, ali budite pažljivi. Važno je da napravite dobar balans između privatnog i poslovnog.

RAK

Više ne pristajete na promašaje i loše izbore, već tražite pravu osobu za sebe. Potreban vam je neko ko će vam pružiti bezuslovnu ljubav i biti dovoljno spreman da se zajedno sa vama prepusti u životnu avanturu. Verujte da ćete pronaći ovu osobu - u pravo vreme na pravom mestu.

LAV

Imali ste sjajan period na poslu i posvetili ste se profesionalnim obavezama. Nagrade i priznanja pristižu, ali sada je trenutak da doživite u proivatnom životu sve ono što ste zanemarili. Venera u Ribama utiče na vašu osmu kuću seksualnosti - očekuje vas erotska energija i strast kakvu ste priželjkivali.

DEVICA

Vreme je da zaplešete tango ljubavi. Osoba o kojoj odavno razmišljate može napraviti prvi korak. Ovo nije prolazna avantura zasnovana na strastima, već odnos koji može da preraste u nešto divno i veliko, ali samo ako se i jedna i druga strana potrude.

VAGA

Venera u Ribama jača vašu ljubav prema sebi i podstiče vas da se opustite. Učinite nešto lepo za sebe, iznenadite svoju dušu i telo. Meditirajte, idite sami na kratko putovanje, pripremite sebi omiljeni kolač, idite u spa ili na masažu... Zaslužili ste da obnovite energiju i maksimalno uživate.

ŠKORPIJA

Venera u Ribama aktivira vašu petu kuću sudbine i istinske ljubavi. Erotska energija vam donosi lepe promene, istraživanje seksualnosti i obnavljanje bliskosti sa partnerom.

STRELAC

Meditacija je lek za vaše srce u narednim danima. Venera u Ribama podstiče vas da zalečite emotivne rane i pronađete mir kakav zaslužujete. Trenutno niste zainteresovani ili spremni za ozbiljne ljubavne veze, više vam prija da uživate u samoći i duhovno se razvijate.

JARAC

Venera u Ribama vam donosi samopouzdanje. Kada se pogledate u ogledalu, više nećete videti samo nesavršenosti, već razvijate osećaj ljubavi i poštovanja prema svom telu. U ovom periodu lakše prihvatate zdrave navike, što čini da se osećate i izgledate dobro.

VODOLIJA

Otkrivate sopstvene vrednosti i počinjete više da verujete u sebe. Vreme je da se oslobodite negatuivnih emocija i zauvek prekinete neke toksične odnose. Postajete svoj najbolji prijatelj i donosite dobre odluke. U život stižu pozitivne promene.

RIBE

Drage Ribe, Sunce i Venera borave u vašem znaku i donose vam ostvarenje želje. Bićete puni samopouzdanja i spremni da u emotivnom odnosu postavite zdrave granice. Talas pozitivne energije čini da zračite posebnom harizmom, što može doneti lepe promene na ljubavnom planu za slobodna srca. Iskoristite maksimalno ovaj period za ostvarenje planova.

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter