SNSD u očaju, sav -praseći i janjeći fond- propao (Video)

SNSD u očaju, sav -praseći i janjeći fond- propao (Video)

„Njihov strah je razumljiv jer je postalo potpuno jasno da su uzaludno rezervisali sav ‘praseći i janjeći fond’. Nakon što im je to propalo, oni se ne libe ni kršiti Izborni zakon kako bi popravili poljuljani rejting“, rekao je Šukalo, saopšteno je iz GO SDS Banjaluka..

Pozivamo MUP RS da pomoću kamera, koje su postavili svuda po gradu, identifikuju članove SNSD-a koji su tokom jučerašnjeg obilježavanja „Dana bez automobila“  kršili Izborni zakon i u vremenu kada je to zakonom zabranjeno dijelili materijal sa stranačkim obilježjem, poručili su na pres konferenciji članovi GO SDS Banjaluka.

Saša Lovrić, član Izvršnog odbora SDS, je rekao da u slučaju da MUP sam ne pokrene postupke protiv ovih lica, svim građanima dužan dati odgovor na pitanje koja je stvarna svrha velikog broja skupo plaćenih kamera u Banjaluci. On je rekao da je SDS ovaj slučaj, uz dokazni materijal, već prijavio CIK-u i da će to činiti u svim narednim slučajevima. Lovrić je pozvao građane da im se u tome pridruže, dostavljajući dokaze o nedozvoljenoj kampanji, pokušajima kupovine glasova, pritiscima na zaposlene i svim drugim nedozvoljenim sredstvima kojima vladajuće stranke u Banjaluci  uveliko služe“, rekao je Lovrić.

Željko Raljić, član Izvršnog odbora GO SDS Banjaluka je uputio pitanje gradskim vlastima da li su blokadu saobraćaja u centru grada organizovali zbog obilježavanja „Dana bez automobila“ ili zbog stranačke promocije SNSD. „ U Banjaluci se juče desio višesatni saobraćajni kolaps i sada se postavlja logično pitanje zbog koga je to rađeno“, kaže Raljić. Napomenuo je da su  gradske vlasti,  prilikom najave ovog događaj obećavale podjelu besplatnih karata za gradski bicik  ’Bl bajk’, ali da tada nisu spominjali da je pored toga organizovana podjela stranačkih letaka“, kazao je Raljić.

Boris Šukalo, član Izvršnog odbora banjalučkog  SDS, je rekao da ni obilježavanje „Dana bez automobila“ u Banjaluci nije moglo proći bez propagande SNSD. On kaže da je Banjaluka sve češće svjedok očajničkih poteza vlasti koja pokušava povratiti izgubljeno povjerenje. „NJihov strah je  razumljiv jer je postalo potpuno jasno da su uzaludno rezervisali sav ‘praseći i janjeći fond’. Nakon što im je to propalo, oni se ne libe ni kršiti Izborni zakon kako bi popravili poljuljani rejting“, rekao je Šukalo, saopšteno je iz SDS.

VIDEO:

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks