Snima se treći deo filma o životu u kraljevskoj porodici

Snima se treći deo filma o životu u kraljevskoj porodici

Kako prenose svetski mediji u toku je kasting za glumce koji će se potruditi da najbolje oslikaju život vojvotkinje i vojvode od Saseksa, a producentima će u ovome najviše pomoći intervju Opre Vinfri.

Megan Markl i princ Hari dali su intervju voditeljki Opri VInfri, a o reakcijama na isti ne prestaju da bruje svetski mediji. Kao vrhunac čitave situacije jeste i informacija da se i snima film o ovom bračnom paru, navodi „Deadline”.

Kako je najavljeno film o vojvotkinji i vojvodi od Saseksa emitovaće se u tri dela na kanalu „Lajftajm”, a prvi nosi naziv – „Hari i Megan: bekstvo iz palate”, a suština istog jeste da se otkrije šta se to zaista desilo unutar dvora koji su Megan i Hari odlučili da napuste.

Druga dva filmska naslova o nastavku sage o odlasku poznatog para iz britanske kraljevske porodice, glase: „Hari i Megan, 2018: Kraljevska romansa” koji prikazuje početak njihove veze i „Hari i Megan, 2019: Postati član kraljevske porodice” koji oslikava kraljevsko venčanje.

Prvi deo emitovan je nekoliko dana pre venčanja Megan i Harija u Vindzoru, u maju 2018. gde su glavne uloge tumačili su Tifani Smit i Čarli Fild. Drugi nastavak prikazan je u maju 2019. i predstavlja izmišljenu priču o njihovim prvim mesecima braka, a glavne uloge dodeljene su Parisu Ficu Henliju i Mari Frejzer.

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter