Slobodan Vasković: Dodikov impotentni Srednji prst

Slobodan Vasković: Dodikov impotentni Srednji prst

Dodik je novinarima pokazao Srednji prst, dok se vozio u Tužilaštvo BiH. Jeftini primitivni trik olinjalog Primitivca na odlasku. Iako uplašen od mogućnosti da ne izađe, Dodik je pokazao Srednji prst kako bi prepolovio značaj saslušanja zbog malverzacija preko Pavlović banke pri kupovini vile u Beogradu.

Detaljno sam sve njegove prevare u tom slučaju dokumentovao i pojasnio u dosjeu “Vila na Dedinju: Dodik ove sedmice kao Osumnjičeni na saslušanju u Tužilaštvu BiH”.

Za sve Dodikove priče o njegovoj nevinosti u tom slučaju, kao kontraargument može pogledati sopstveni Srednji prst.

Potom je Dodik održao pres na kojem se više pričalo o njegovom Srednjem prstu nego o malverzacijama preko Pavlović banke.

Iako je bio prilično ošamućen, Dodik, koji je osumnjičen u navedenom predmetu, a ne, kako tvrdi, svjedok, može biti zadovoljan - Srednji prst je, što se vile tiče, kratkoročno, dao efekat.

Dugoročno, Dodikov Srednji prst namijenjen je stanovnicima RS.

Kada se pažljivo pročita šta je rekao, lako je zaključiti da je od svega ostao samo Srednji prst. 

Nema đubriva, čeka se iz Turske. Znači, poljoprivrednicima Srednji prst, jer robne rezerve, pa samim tim ni zalihe, ne postoje. 

Nema žita i brašna, čeka se iz Srbije. Znači, građanima, što se hljeba tiče, Srednji prst.

Odnedavno je RS i pod embargom EU za novac namijenjen iz IPA fondova za sve odobrene projekte. Dragi moji, i to vam je od Dodika - Srednji prst.

Potom je Dodik htio da Opoziciji ugura Srednji prst, proglašavajući svog NarkoPrijatelja i Saradnika Nenada Nešića za “opozicionara”. Za one koji znaju stvarno stanje stvari - taj Srednji prst zgurao je sam sebi.

Oko tog Srednjeg prsta, (koji će ga kome), moraće se on i Nešić dogovoriti.

Ali je uslov za snimanje da Nešić konačno izađe iz Dodkovog rektuma.

Eksplicitni Video klip Srednjih prstiju Dodika i Nešića, erotski ukrštenih, će već prodati i objaviti Ivan Begić, a skrinšotove, skinute sa njega, po Banjaluci lijepiti Begićev stari partner (i ne samo njegov) Boris Grujić; Ukratko, ekipa sa “seta” - “Severina part No 1”.

Od svega toga, i Dodik i Nešić imaće Srednji prst u političkom smislu.

Dodik je za svoje nevolje optužio “blogera” Metjua Filda, koji je negdje nešto napisao oko “Pavlović banke” i Dodika. Nije pominjao Srednji prst za Filda.

Gabrijela Eskobara je teško izvrijeđao, pa je rekao - sad će on uvesti nove sankcije. 

Vješta vulgarna najava onog što ubrzo slijedi.

Tu već Dodiku nije bilo ni do njegovog ni do Nešićevog Srednjeg prsta, isprepletenih u erotskom zanosu: Najavio je da njemu i okruženju slijede nove sankcije. Ali njih ne uvodi Eskobar. Već Vlada SAD-a. 

Znači, uskoro nove sankcije koje neće biti Srednji prst za Dodika, Nešića i njima slične primitivne kleptokrate, već pravi malj.

Zato što će nove sankcije, a i dosadašnje, pratiti pojedine zemlje EU - one najjače. Za to im ne treba konsenzus.

Zgražavanje, i to sveopšte, nad Dodikovim Srednjim prstom je otužno neshvatanje u kakvoj dubokoj kanalizaciji se nalazi Dodik. I samo mu taj Srednji prst još malo viri. Još kratko.

To je malo, gotovo ništa, šta su on i njegove Mentalne Pornokrate zaslužili. 

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter