Slobodan Vasković: Dodik će izazvati incidente! Gotovi su, brzo će kraj i Dodiku i Čoviću! (Video)


Slobodan Vasković: Dodik će izazvati incidente! Gotovi su, brzo će kraj i Dodiku i Čoviću! (Video)

Vasković brutalan: Dodik vuče RS sve dublje i dublje! RS se raspada ekonomski, finansijski i politički! Pustite Srbiju, pogledajte šta Hrvatska radi BiH

Hadžifejzović: Kud Dodik goni? Vasković: Da otcijepi RS, razvali BiH i napravi haos! Ali neće uspjeti! Slijede nove jače i teže sankcije, uskoro!
Hadžifejzović: Kako tumačiš Dodikovo ponašanje?

Vasković: Dodik je gotov! Otići će kao najtoksičnija osoba sa ovih prostora!

Hadžifejzović: Zašto je Dodik poslušao Stevandića na sjednici?

Vasković: Stevandić se vratio iz Moskve! Nafilovan je kao šanžer!  Velesile ništa nisu htjele prepustiti slučaju! Da li će proglasiti Vašington ili Brisel teroristima preostaje da vidimo! 

Hadžifejzović: Šta se dešava, ako Dodik izgubi četvrtog delegata, ako uđe PDP-ov delegat?

Vasković: Do četvrtog delegata SNSD je došao koruptivnim putem, a u centru su Debevec i Tegeltija! Istraga će dokazati ovo što govorim! Postoje dva načina da se dokaže, prvi je kroz telefonske poruke koje su na forenzici, drugi je kroz CMS! Otvaranje CMS-a u Sudu BiH je otvaranje Pandorine kutije! Mnogo je veće nego hapšenje Debeveca! 

Hadžifejzović: Ako Dodik izgubi četvrtog delegata koliko je moguća varijanta da se Dodik vrati SDA, a da otjera Trojku?

Vasković: Bilo je dosta Elmedina, Bakir je ostao Bakir! Da Dodik bude konstruktivan znači; Đesi Bakire, hoćemo li zajedno! Od toga nema ništa! Bakir radi isto što i Dodik! Ruši Sud i Tužilaštvo BiH! Štiti Novalića!

Hadžifejzović: Šta će se dešavati? 

Vasković: Tehničke izmjene Izbornog zakona nisu problem Dodiku! Problem je OHR, jer se probudio! Ubijeđen sam da SAD bez obzira na stav EU neće dozvoliti raspad BiH, niti poništavanje Dejtona! Bit će još sankcija! Bit će sigurno! Očekujem da se na sljedećoj listi nađe Debevec! Priča se i o bankama…Gdje ima dima, ima i vatre! To je pred nama! 

Hadžifejzović: Možeš li da povežeš da se ne priča ko će biti novi direktor SIPA-e i to da je Dodikov cilj da razvali SIPA-u?

Vasković: Pola miliona maraka dato je za imenovanje Branimira Šehovca, načelnika policijske uprave Istočno Sarajevo! Najveći je favorit!

Hadžifejzović: Hoće li Dodik ići na razvaljivanje SIPA-e?

Vasković: Svašta će on pokušati! Prvo će izazvati neke incidente! Dodik Tužilaštvo i Sud naziva terorističkim organizacijama, a itekako su mu valjali kada je otimao četvrog delegata! Tada su mu valjali, dok je bio Debevec! Poruke Debevca i otvaranje telefona će napraviti haos na političkoj sceni BiH!

Hadžifejzović: Šta znaš o hapšenju Dodika? Ko bi ga hapsio i zašto? I kako komentarišeš to da je najavio da će i on pucati?

Vasković: Njegove prijetnje da će pucati su opasne! Promiču nam krupne stvari mimo očiju!

Hadžifejzović: Očekuješ li da će se na vaskršnjem saboru desiti neka politička senzacija, projekat? 

Vasković: Ne!

Hadžifejzović: Šta hoće Dodik da poentira?

Vasković: On samo prijeti, ali unaprijed! Živi bili pa vidjeli! Nikakve političke senzacije neće biti!

Hadžifejzović: Do kraja godine bi se moglo nešto desiti? Kud gonimo, šta je tvoja procjena? 

Vasković: Ove godine se završava vladavina šovinista, Dodika i Čovića! Od iduće godine kreće novi ciklus za BiH, pozitivniji i rasterećeniji! Brzo će doći kraj! 

 

Video: Face HD TV
Izvor: face.ba

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter