Sloba Radanović iskreno o svom životu

Sloba Radanović iskreno o svom životu

Popularni pevač Slobodan Radanović otvoreno je govorio o svom životu, poslu, ali i o neprijatnim situacijama koje su mu se dešavale tokom muzičke karijere.

Naime, njegova karijera sa sobom nosi lepe trenutke, ali i one manje lepe kojih se on sada prisetio i otkrio čega se u životu stideo.

- Ne stidim se nijednog posla, živeo sam sam, morao sam da obavljam sve i sve sam morao da radim... Stidim se postupka u rijalitiju, tada sam se tako osetio, svi smo živa bića, grešimo ili ne, bitno je da nešto naučimo. Ja sam ceo život samo na svojim greškama učio - rekao je Sloba.

Takođe, pevač se prisetio i jedne neprijatne situacije sa nastupa, pa je nerado podelio sa publikom.

- Na nastupima bude teško, posebno jer nas okružuju ljudi pod dejstvom alkohola, nisam imao preterano neprijatnih situacija. Neka devojka me gađala cipelom, htela je da me poljubi. Devojka u Budvi me pozvala, bila je izdignuta bina, a ona me iz sve snage stisla za međunožje, nisam mogao da verujem šta se dešava, a ona ne pušta! Obezbeđenje je udaralo po rukama, ona se smejala, ali se na kraju sve to dobro završilo - izjavio je Sloba za domaće medije.

Podsetimo, Sloba je šokirao javnost kada je u rijalitiju svoju zakonitu suprugu Kiju Kockar prevario sa Lunom Đogani. Iako ne krije da se tog svog postupka stidi, ipak sada svoj privatni život pokušava da sakrije od očiju javnosti. Međutim, kada je ljubavna situacija u pitanju, on je i te kako ispunjen na tom polju, a ne krije da planira i da ženi svoju verenicu Jelenu.

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter