Slika godine: Jelena Karleuša završila na naslovnici stranog lista (Foto)


Slika godine: Jelena Karleuša završila na naslovnici stranog lista (Foto)

Pop diva Jelena Karleuša našla se na naslovnoj strani austrijskih novina "Heute", u kojima je bila glavna vest.

Austrijski novinari odlučili su da pokaže kako izgleda vakcinacija u Srbiji, gde je juče u centru pažnje bila JK, koja je bila prva koja je primila vakcinu na punktu u TC "Ušće".

- Ovako se pop zvezda vakciniše - piše u naslovu.

Karleuša je sa ponosom podelila naslovnicu austrijskog lista.

- Slika godine. Viralna globalno - navela je Karleuša.

Pevačica se takođe osvrnula na jučerašnji dan kada je došao veliki broj novinara kako bi zabeležio trenutak kada je primila Fajzerovu vakcinu i podelila objavu sa jedne njene fan stranice.

- Jučerašnji dan je bio ludilo. Hejteri eksplodirali. Non stop ista pitanja... Šta, nije ona bila protiv vakcinacije? Koliko je plaćena za ovo? Gde je igla? Zašto se ne vidi igla? 

- Sad tek se u ovim situacijama vidi koliko ona ima fanova, hejtera koji su zapravo fanovi. Koje sve živo zanima o njoj. Pazi toliko je interesantna da je došla apokalipsa novinara. I dalje se priča o 2019. i da li je još u braku. Šta vas sve toliko zanima njen život ako je mrzite, a i nemate pojma zašto je mrzite, pa onda pratite svaki njen korak. I na kraju i gej ljudi krenu s*ati po njoj. A njih 26 godina brani. Pesme im posvetila. Javno ih brani i podržava. 2017. bila kuma na Paradi ponosa. Sve su odjednom zaboravili. Jedina javna ličnost koja ne da na njih. Koja se bori za njihova prava da mogu imati normalne živote. Ludilo, majke mi. Pustite ženu da živi svoj život. Ostavite je na miru već jednom - piše na storiju koji je podelila njena fan stranica.

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter