Slađana Jašarević iz novinarstva u politiku: Dodikova oštra kritičarka na čelu paljanskog SDS

Slađana Jašarević iz novinarstva u politiku: Dodikova oštra kritičarka na čelu paljanskog SDS

Za predsjednika OO SDS Pale biće imenovana bivša novinarka BN televizije, Slađana Jašarević, koja je odlučila da prekine novinarsku karijeru i posveti se politici, piše Srpskainfo.

Prema nezvaničnim informacijama, Jašarevićeva će se naći i na listi SDS na predstojećim izborima kao jedan od kandidata za poslanika. Još, međutim, nije odlučeno da li će se njeno ime naći na listi kandidata za parlament Srpske ili Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

Jašarevićeva je, inače, poznata javnosti po svojim čestim verbalnim sukobima sa srpskim članom Predsjedništva BiH i liderom SNSD, Miloradom Dodikom.

U žižu javnosti dospjela je i u oktobru prošle godine nakon što se na pres konferenciji verbalno sukobila s Dodikom.

Podsjećamo, Dodik je na navedenoj konferenciji za novinare govorio o BN televiziji, optuživši njihove novinare da su izmislili aferu “Kiseonik”, da su izdajnici Srpske, te da im “ništa nije sveto”. Na to je reagovala Jašarevićeva, koja je poručila Dodiku da je to zadnji put da se tako obraća i vrijeđa kuću u kojoj radi.

– Dakle, sada Vas lično upozoravam da je ovo posljednji put da se tako obraćate kada je u pitanju BN televizija. Ja sam član porodice poginulog borca, a vi ste u ratu švercovali cigarete. Vi ste obični švercer i ratni profiter. Vi “gulite” ovaj narod, zarađujete na njihovom zdravlju, da li vas je sramota – rekla je ona.

Nakon toga, Dodik joj je poručio da je izdajnik.

– Vidite da ovi s BN nisu normalni. Ti si veliki izdajnik, kao i tvoja televizija. Vaša televizija je dio udruženog zločinačkog poduhvata protiv Srpske i naravno da ste instruisani da radite ovo što radite. Najveći zlotvor u Srpskoj je BN – rekao je tada Dodik.

Jašarevićevoj je u međuvremenu isključen mikrofon, pa je napustila pres konferenciju.

Foto naslovna: N1/Printskrin/youtube.com
Izvor: srpskainfo.com/katera.news

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter