Sladak ukus vlasti! Pokret za državu postao -Pokret za Dodika-? -Prodali- BiH za dvije fotelje? (Video)


Sladak ukus vlasti! Pokret za državu postao -Pokret za Dodika-? -Prodali- BiH za dvije fotelje? (Video)

Svjetla upaljena, svi na gomili – vrijedi li im država dvije fotelje. Upalio sam svjetlo i osvijetlio mrkli mrak u podzemlju političkih dešavanja i uhvatio na djelu vlasti i njene skrivene koalicione partnere na djelu kako prave tajne dilove iza leđa i očiju javnosti a na štetu naroda u koji se lažno zaklinju. Zanimljivo da se upravo oni koji se lažno kunu da im je stalo do države Bosne i Hercegovine sada trguju sa njom i pokušavaju da je prodaju za dvije fotelje i funkcije.

Nije problem da uđu u Vladu i dobiju ministra i potpredsednika Narodne skupštine Republike Srpske, niko im ne brani, problem je ako daju ključeve države, četvrtog delegata da nas sve ucjenjuje i blokira 4 godine, jer su posledice užasne.

Pojedini poslanici, poput Hurtića i Duratovića ranije su izabrani u Doboju i Prijedoru na funkcije u lokalnim Skupštinama glasovima SNSD-a, pa nije iznenađenje što se saradnja sa Dodikom penje na veći nivo, što potvrđuju današnji razgovori i izjave u Palati Republike.

 

Da li će se Pokret za državu pretvoriti u Pokret za Dodika? Da li će za šaku srebrenjaka prodati državu u koju se lažno kunu i postati najveći krovokletnici na političkoj sceni?

Nisam prorok ali na osnovu dobrog poznavanja političke situacije precizno prognoziram događanja u budućnosti, i uvijek se pokaže da sam bio u pravu, počev od Selaka, Nešića do sada Mijatovića i Pokreta za Dodika. Kocka je bačena a vrlo brzo će svi pokazati svoje tragove i pravo lice.

Detaljnije u video prilogu..

 
Autor: Nebojša Vukanović
Video: RTRS vijesti/Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter