-Skromna- djeca -uglednog- vladara prebogatog naroda: Stančić 345 m2 vrijedan cirka jedan miliončić (Foto/Video)


-Skromna- djeca -uglednog- vladara prebogatog naroda: Stančić 345 m2 vrijedan cirka jedan miliončić (Foto/Video)

Tatina mezimica Gorica kao Imelda Markos, dama sa stilom i garderobom od milion dolara. Tatina mezimica Gorica Dodik poznata je javnosti po vatrenim objavama na „tviteru“, odbrani njega i njegovog režima te napadima na sve one koji ukazuju na kriminal, izgubljeni razum, pohlepu, osionost i bahatost režima njenog oca. Imajući u vidu svu raskoš i veoma luksuzan stil života koji upražnjava, i koji nam sama otkriva javnim objavama na instagramu, nije čudno što grčevito brani onog koji joj je omogućio da bude rame uz rame sa Paris Hilton, Viktorijom Bekam, Melanojom Tramp i svjetskim džet-setom. Guči, Puči, Dior, Šanel, Hermes…. podugačak je niz kreatora i modnih marki u kojima svakodnevno pozira dama sa stilom, a njena garderoba, bez pretjerivanja, košta najmanje milion dolara.

Sudeći po fotografijama, drugarica Gorica je pravi kolekcionar torbi i cipela marke „Koko Šanel“ i „Dior“, a cijene su prava sitnica. Jedna torbica „Šanel“ drugarice Gorica košta preko 11 000 maraka, i za nju prosječan građanin Srpske mora da radi godinu dana, i da ništa ne pije i ne jede 12 mjeseci, kako bi je priuštio.

Kolekcija koju nam je Gorica izložila na svom instagram profilu je veoma bogata, i gotovo da nema boje i dezena torbice koju su kreatori skrojili a da  nam se ona sa njom nije pohvalila, a najeftiniji primjerci koštaju „tričavih“ 4 000 dolara ili 8000 maraka.

Gorici treba najmanje nekoliko hiljada dolara da ko čovjek ode na plažu. Tako espadrile „Šanel“ koštaju 1600 maraka, dok su papuče „Hermes“ nešto povoljnije i koštaju 660 dolara ili oko 1 300 maraka.

Za leprašav, siguran i lagan hod sa stilom zadužene su čizmice „Šanel“ za kišu i hladnije vrijeme, koje koštaju od 4000 do 5300 maraka, ili više od prosječne godišnje penzije u Republici Srpskoj, a podrazumijeva se ako Višković penzionerki otkrije tajnu kako da preživi godinu dana bez hrane, vode i lijekova.

Gorica je ljubitelj i manje poznatog, bar nama laicima, modnog kreatora Emilija Pučija, čija ljetnja majica košta 822 britanske funte ili 1900 maraka, dok su pantalone, doduše na akciji u toku, nešto jeftinije i koštaju oko 1000 dolara.

Košulja marke „Cimerman“ su nešto povoljnije i koštaju oko 600 dolara, ili 1 200 maraka, dok su pantalone nažalost prodate i nema ih na stanju na internetu, pa nisam mogao provjeriti cijenu.

Jedan kaiš marke „Šanel“ košta između 800 i 1000 dolara, od 1600 do 2000 maraka, „Dior“ je nešto jeftiniji, a Gorica je pasionirani ljubitelj o ima bogatu kolekciju kaiša raznih boja i dezena.

Na instagramu je izloženo 15-ak torbica, koje koštaju preko 150 000 maraka, a uvjeren sam da ih Gorica ima najmanje 50, za različite prilike, i da je samo na njih bacila preko pola miliona. Bog sami zna koliko je novaca deponovano u „krpicama“ tatine mezimice Gorice, jer nisam imao vremena da analiziram sve fotografije, košulje, kapute, bunde, pantalone, kaiše, komplete i druge gluposti, al je sigurno dama sa stilom uložila u svoj stajling ogroman novac, vjerovatno preko milion dolara. Ima se, može se, a svakodnevne objave kolaža fotografija sa skupocjenom garderobom predstavljaju klasičnu provokaciju i ruganje u lice sirotinji, u šta je njen tata pretvorio većinu građana Srpske.

Gorica me je podsjetila na Imeldu Markos, suprugu filipinskog diktatora Ferdinanda Markosa, koja je imala bogatu kolekciju od čak 2700 skupocjenih cipela, bila je pasionirani ljubitelj mode koja je na garderobu bacala milione dok su Filipinci živjeli u bijedi i očaju.

Osim stila života, Markosi i Dodikovi imaju još nešto slično – oboje su doveli i na vlasti decenijama održavali Amerikanci, čuvali ih i omogućili da korupcijom opljačkaju svoj narod. Ukoliko građani žele da Gorica, vjerovatno Igor i cijela familija, i naredne 4 godine prate svjetske trendove, modu i džet-set, jedu ćevape kod Nusreta, koji koštaju hiljadu dolara, i nastave da žive na visokoj nozi, dok većina narod nema dovoljno ni za golo preživljvanje, onda neka i dalje glasaju kao i do sada.

P.S. Nedavno su režimski tabloidi i mediji objavili kako sam na proteste u Zvornik došao u nekakvim patikama od 300 evra, što naravno nije tačno, ali mi je čudno kako kod mene vide raskoš u luksuz, iako se oblačim najčešće u „Vajkikiju“ gdje pantalone koštaju 20 evra, a ne vide svitu i „elitu“ koja se narodu ruga u lice…

 

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

I Goricin „stančić“ podvižnički i skroman, 345 m2 površine, vrijedan preko milion

Nije samo garderoba drugarice Gorice Dodik „na nivou“. Njen skroman stančić, mogao bi se nazvati i „kelijom vlastele“ kad se uporedi sa tatinom hacijendom u Laktašima, nalazi se u Aleji Svetog Save u Banjaluci, a ima površinu 345 metara kvadratnih. Podvižnički!

Stan je kupljen 2016. godine i u vlasništvu je Gorice Dodik i njenog supruga Pavla Ćorovića, koji je u međuvremenu takođe postao uspješan biznismen. Cijena kvadrata na ovoj lokaciji je najmanje 3000 maraka, pa stan, bez namještaja koji je vjerujem takođe skromna „Prada“, „Šanel“ ili „Guči“, vrijedi više od milion maraka. Objekat čuva Policija Republike Srpske, a komšija je i bata Igor, koji se takođe vjerovatno u blizini negdje  skromno skućio.

Gorici je očito pogodila moja objava o njenoj raskoši i luksuzu, cijeli dan tvituje, te objavljuje fotografije sa suprugom, ali nema ni pokušaja osporavanja bacanja ogromne količine novaca na garderobu.

Ako želite da Gorica kupi jesenju kolekciju Prade, Gučija, Pučija i Diora, glasajte za njenog tatu i SNSD!

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter