Skandal - Predsjednica Đokićeve SP u Foči tvrdi da se Dodik drogira (Foto)

Skandal - Predsjednica Đokićeve SP u Foči tvrdi da se Dodik drogira (Foto)

Sukobi unutar vladajuće koalicije u Republici Srpskoj sve su očigledniji kako se primiče početak izborne kampanje uoči lokalnih izbora u BiH. Nakon što je lider DNS Nenad Nešić na stranačkom skupu u Bijeljini oštro napao koalicione pertnere, naročito DEMOS Nedeljka Čubrilovića, zbog čega je uslijedila ekspresna kazna u vidu prinudne ostavke na funkciju direktora JP Putevi RS, na pomolu je još jedan skandal vladajućih.

Slađana Kostović-Blagojević, predsjednica Opštinskog odbora Socojalističke partije Foča i član Nadzornog odbora RiTE Gacko, reagujući na medijske napise da će DNS nakon iznuđene ostavke Nenada Nešića prijeći u opoziciju, šestoko se obrušila na lidera SNSD Milorada Dodika. – I treba da idu, a i mi sa njima. Neka se gone u tri lepe, Mile se drogira definitivno i ne zna šta radi! – napisala je Kostović-Blagojević u viber grupi Đokićeve Socijalističke partije – Socijalisti.

Kostović-Blagojević je po zanimanju diplomirani ekonomista i zaposlena u Elektrodistribuciji a.d. Pale kao viši stručni saradnik. Član je Nadzornog odbora u Rudnik i Termoelektrana a.d. Gacko, a u SP RS je član Glavnog i Izvršnog odbora SP RS. Zanimljiva je promjena njenog odnosa prema Dodiku, jer je prethodno bila član SNSD i rado se fotografisala s njim.

 Izvor: istinito.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks