Sjetite se njihovih laži: Evo kako se vlast odnosi prema onima koji Srpskoj daruju ono što je najvrednije - djecu (Video)

Sjetite se njihovih laži: Evo kako se vlast odnosi prema onima koji Srpskoj daruju ono što je najvrednije - djecu (Video)

Sumorna stvarnost – petoro djece uči u mraku jer im je bahata vlast isključila struju. I dok se čelnici Elektroprivrede Republike Srpske međusobno optužuju da su pronevjerili milione, kao da su jaja i jabuke, u danu zaljubljenih u kome je Srđan Milović objavio rat Crvenih ruža otvorenim pismom Luki Petroviću, Petru Đokiću i Radovanu Viškoviću, bahata vlast isključila je struju sedmočlanoj porodici Badnjar na Tjentištu zbog duga od 185 maraka. Tako je petoro mališana ostalo u mraku, i moralo sinoć da uči pod svijećama, kako bi sutra bili spremni da odu u školu i prate nastavu kao ostala djeca.

Njihov otac Njegoš Badnjar radi za minimalac u Nacionalnom parku Sutjeska, i od svoje plate hrani svoju brojnu porodicu, koja bi obje godine trebalo da bude još brojnija jer Njegoš i njegova supruga čekaju bebu i šesto dijete.

Umjesto da država pomogne brojnu i srećnu porodicu da djeca imaju bezbrižno djetinjstvo, milioneri od narodnih para isključili su struju porodici zbog malog duga, usred zime, što je nehumano, prije svega prema maloj dječici.

Sutra će porodica Badnjar ponovo imati svjetlo u domovima, jer ću sa svojim saborcima pomoći da se riješi ovaj problem, ali to ne rješava situaciju jer se majka bori i uzgaja petoro krava kako bi prehranila djecu, ali bi država, da je sreće trebalo da joj nađe neki pristojan posao ili da nacionalnu penziju, jer majke koje rode petoro, uskoro i šestoro djece, ako Bog da, to zaslužuju.

Svi koji žele mogu pomoći porodici Badnjar uplatom novaca na tekući račun Njegoša Badnjara u Novoj banci broj:

5558000013114988

Pogledajte kratak video prilog kako djeca uče pod svijećama i ispovijest Njegoša Badnjara, koji je ogorčen maćehinskim odnosom vlasti:

 

Autor: Nebojša Vukanović
Foto naslovna: istokrs.com
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter