Savo Milošević više nije trener Partizana, zamijenio ga proslavljeni stručnjak

Savo Milošević više nije trener Partizana, zamijenio ga proslavljeni stručnjak

Aleksandar Stanojević novi je trener FK Partizan nakon što je dosadašnji šef stručnog štaba Savo Milošević zbog loših rezultata odlučio otići s te pozicije. Partizan je u posljednjem kolu doživio poraz od Vojvodine rezultatom 3:2, iako su do 90. minute imali prednost od 2:1 s igračem manje, no na kraju su ipak ispustili vodstvo i pobjedu te pognute glave napustili Novi Sad.

Trener Partizana uz gnusne psovke gađao glavnog sudiju flašicom vode i razbio mikrofon

Nakon svega, trener Partizana Savo Milošević odlučio je dati otkaz na poziciji šefa stručnog štaba, a na njegovo mjesto stigao je Stanojević. "Dani i sati ubjeđivanja, razgovora i ljubavi prema Partizanu nisu urodili plodom naspram teškog perioda, stresa i nagomilane nepravde s kojom se Milošević sa svojim stručnim štabom, igrači, kao i sam klub suočavao u periodu iza nas.

Teška srca, bez skrivanja suza u očima, saradnja između FK Partizan i još jednog velikana ne samo srbijanskog, već i evropskog nogometa je završena. FK Partizan se neizmjerno zahvaljuje Savi Miloševiću na ljubavi, trudu, zalaganju i rezultatima koje je donosio u najtežim vremenima za klub. Neizmjerno hvala na svakom derbiju, evropskoj utakmici i prolivenom znoju u domaćem prvenstvu! Savo kao takav, veliki čovek i još veći Grobar će zauvijek biti dio crno-bele porodice!", poručili su iz kluba.

Aleksandar Stanojević bio je trener Partizana od 2010. do 2012. godine, a tada je osvojio titulu prvaka i uveo je ovaj klub u Ligu prvaka. Nakon odlaska iz kluba, uglavnom je radio u Kini s kratkim epizodama u Maccabiju, PAOK-u i Saudijskoj Arabiji.

Izvor: klix.ba

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks