Sahranjen trener koji je preminuo nakon udara groma

Sahranjen trener koji je preminuo nakon udara groma

Trener mladih selekcija FK "Jagodina" Stefan Pavlović, koga je za vreme treninga 18. avgusta udario grom, sahranjen je danas popodne na Gradskom groblju u Jagodini. Više od 200 građana Jagodine, uglavnom mladih i sportista ispratilo je Pavlovića, a tokom dana od njega su se oprostili i gradonačelnik Ratko Stevanović, sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza Zoran Gligorijević i sve selekcije FK "Jagodina" od "petlića" do seniora.

Pavlovića, koji je imao 29 godina, udario je grom dok je s kolegama obavljao trening, a na terenu je u tom trenutku bilo dvadesetak djece škole fudbala FK "Jagodina". Prva pomoć mu je pružena na terenu, a u Opštu bolnicu je odvezen u stanju kliničke smrti, izjavio je tada Tanjugu ljekar Doma zdravlja u Jagodini.

U Opštoj bolnici u Jagodini, na odjeljenju urgentne medicine, bio je na intenzivnoj njezi u šok sobi, u vještačkoj komi, izjavio je zamjenik direktora Opšte bolnice i rukovodilac Odjeljenja urgentne medicine Vladimir Nedeljković. Odlukom konzilijuma ljekara dan kasnije prevezen je na VMA, gdje je uprkos naporima ljekara preminuo 25. avgusta uveče.

Izvor: tanjug.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks