Ruganje narodu: Aprilili Viškovićevo smanjenje cijene goriva i ukidanje akciza od 1-og aprila (Foto/Video)

Ruganje narodu: Aprilili Viškovićevo smanjenje cijene goriva i ukidanje akciza od 1-og aprila (Foto/Video)

„Od prvog aprila će biti jeftinije gorivo u Republici Srpskoj i BiH, ukinućemo akcize na sve vrste goriva na period mjesec dana, i to neće biti prvo aprilska šala“ čvrsto je obećao u Narodnoj skupštini Republike Srpske premijer Radovan Višković tokom obraćanja novinarima sa govornice u holu, a potom to ponovio u više navrata pokušavajući da pravda sramno glasanje četiri delegata SNSD-a u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, koji su oborili u Predstavničkom domu izglasanu Odluku o ukidanju akciza na gorivo, kako bi se smanjili nameti građanima.

 

Obećanje ludom radovanje,! KoPrvi april je prošao, a od ukidanja akciza i smanjenja cijena goriva nema ništa. Dizel i benzin i dalje su oko 3 marke, dom je litra „plina“, tečnog naftnog gasa čak 1,78 maraka.

Po ko zna koji put Višković, Vlada i SNSD su pokazali svoje pravo lice, lažljivo i beskrupulozno, ali to nije nikakvo iznenađenje niti nešto novo. Nije novina mi ćutanje naroda, javnosti i građana koji ćute i trpe nasilje, lađi, prevare i tiraniju moćnika na vlasti.

Pitanje je gdje je tačka preloma i do kada će narod da trpi, postoji li bar nešto na šta će obespravljeni da reaguju, dignu glavu i kažu DOSTA JE!

 

Piše: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter