Režimske ubice: Zločinci u policijskim uniformama - Obdukcioni nalaz pokazao da je Dragan Miletić ubijen (Foto)

Režimske ubice: Zločinci u policijskim uniformama - Obdukcioni nalaz pokazao da je Dragan Miletić ubijen (Foto)

Obdukcioni nalaz pokazao da je Dragan Miletić ubijen; Ubio ga je, u prostorijama PU Banjaluka, batinama Siniša Kojdić, načelnik Odjeljenja za krvne delikte.

Objavio sam još 06.04. ove godine da su Siniša Kojdić, načelnik Odjeljenja za krvne delikte PU Banjaluka, i nekoliko inspektora 02.04.o.g. gotovo do smrti pretukli Dragana Miletića, osumnjičenog za pokušaj ubistva.

Nakon toga sam u nekoliko navrata objavio da su Kojdić&Ubice iz PU Banjaluka dotukli Miletića i da će veoma teško preživjeti, što mi je, kada je u pitanju bilo njegovo zdravstveno stanje, potvrđeno dva puta iz UKC RS.

Pokazalo se, nažalost, da monstrum Kojdić zaista jeste batinama uzrokovao smrt Miletića, što je potvrdio i obdukcioni nalaz.

"Prema dostavljenom obdukcionom zapisniku smrt Dragana Miletića je nasilna i nastupila je usljed krvarenja ispod tvrde moždane opne a koje povrede nastaju udarcem/udarcima tupotvrdog povrednog sredstva (šaka i slično). Tužilaštvo je formiralo predmet i u okviru istog biće sprovedena istraga i utvrđene sve činjenice i okolnosti pod kojima su nastale povrede", navodi se u saopštenju OJT Banjaluka.

Šake su Kojdićeve: Ubica je poznat; Pitanje je zašto već nije uhapšen i priveden i da li se i u ovom slučaju ide na zataškavanje?!

Rekao bih da ide, jer niko od smrti/ubistva Miletića nije pomenuo njegovo teško premlaćivanje u Policijskoj upravi Banjaluka. Posebno ne Režimski mediji koji i dalje brane svaku likvidaciju u režiji NarkoGanga koji vlada Republikom Srpskom.

Nažalost, tako je. Ubica Kojdić i dalje ide na posao, ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač priča “šuplje” priče o “sajber napadima” umjesto da je naredio hapšenje Kojdića, koji se već jednom izvukao od višegodišnje kazne.

Zataškano je njegovo nedjelo - bacanje dokaznog materijala, i to krucijalnog, u istrazi o likvidaciji Davida Dragičevića, marta 2018. godine.

Nije Kojdić jedini ubica zaposlen u MUP RS - popriličan ih je broj, posebno onih koji pripadaju Kavačkom klanu u RS i kojima rukovodi Narko”General” Siniša Kostrešević, honorarni direktor Policije.

On je i glavni zaštitnik Kojdića.

Tužilaštvo je najavilo istragu - biće veoma zanimljivo pratiti šta će činiti, a prema onom što su dosad uradili, preciznije nisu uradili, vrlo teško je povjerovati da će krenuti u istragu punim tempom kako bi Kojdića priveli pravdi.

Dodatak: Ubistvo Dragana Miletića: Satran batinama u PU Banjaluka zbog čega je preminuo - Tužilaštvo čeka nalaz obdukcije (Foto) 26.Apr.2022 - 21:20 h

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter