Republika Srpska danas: Pripiti maloljetnici vrijeđaju konobara, pripadnik obezbeđenja ih prebija na smrt


Republika Srpska danas: Pripiti maloljetnici vrijeđaju konobara, pripadnik obezbeđenja ih prebija na smrt

Isplivali detalji tuče ispred noćnog kluba u Banjaluci. U Banjalučkom klubu "Prestige" preksinoć se dogodila tuča, gdje je radnik obezbjeđenje u tom klubu Siniša Berendika nanio teške tjelesne povrde koje su mogle da budu kobne po život Danila Marića.

Brzom reakcijom doktora na UKC-u RS urađena je operacija i dato 2 litre krvi.

"Nadležnoj policijskoj stanici, u 00.55 časova prijavljeno je da je u toku tuča više osoba ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci. Izlaskom na lice mjesta, utvrđeno je da su lica S.B. i M.D., radnici obezbjeđenja ugostiteljskog objekta, nanijeli povrede trojici maloljetnih lica. Jedno maloljetno lice je zbrinuto na Univerzitetski - klinički centar Republike Srpske", navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

"Na licu mjesta utvrđeno je da su osobe N.R., D.D. i V.V. fizički napale dva konobora navedenog ugostiteljskog objekta. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo 'Tjelesna povreda' sve tri osobe su uhapšene", ističe se u saopštenju.

Kako saznajemo, Siniša Berendika je od ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju i u dobrim odnosima je sa obezbjeđenjem predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović.

Berendika je takođe, blizak prijatelj sa članom obezbjeđenja predsjednice Cvijanović, Markom Granulom koji je i suprug od poslanice SNSD Mare Milošević Granula.

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter