Reper iskreno o bivšoj supruzi i muzici


Reper iskreno o bivšoj supruzi i muzici

Rasta se u pritvoru ugojio 20 kilograma, ali napisao i toliko pjesama. Reper Stefan Đurić Rasta nedavno je izašao iz pritvora gdje je napisao novih 20 numera. Rasta se ovom prilikom dotakao i svoje bivše supruge Ane Nikolić, te otkrio da mu se dopada njen posljednji album i da misli da je ona sad i mršavija nego što je bila prije trudnoće.

Strava! Generalno volim od “Labilne” pa sve nadalje što ona radi u tom modernom prizvuku i Ana to dobro može da iznese – rekao je Rasta, pa je prokomentarisao Aninu kilažu budući da je smršala 50 kilograma.

– Mislim da jeste mršavija nego prije trudnoće. Za to je potrebno imati karakter i dosta rada na tome. Kod mene se to dešava prirodno, imam jo-jo efekat. Nekad smršam deset, a dobijem poslije 15 kilograma. Iz pritvora sam donio 20 novih pjesama i 20 kilograma. Svaka joj čast, kao majci i zbog obaveza oko posla, stvarno je potrebno izdržati u tome.

Na pitanje da li ima u planu da snimiš duet sa Anom ili nekom drugom zvijezdom, Rasta je odgovorio:

– Zašto da ne? Nisam nikad forsirao duete, već sam neko ko se u prvom planu bavi muzikom. Sagledavam muziku kao umjetničko djelo gdje mogu ili ne mogu da vidim nekog izvođača. Bez obzira na to što sam kompozitor, odavno sam prestao da prodajem pjesme i da se bavim tom pijačnom prodajom. Bavim se projektima i pravljenjem dobre muzike. Imajući iskusvo da uglavnom pogrešni ljudi imaju para, uvijek nekako neka pjesma dođe i do pogrešnih ljudi. Došao sam do momenta kada to više ne moram da radim, već da samo stvaram. Kad god nekog vidim, rado ga pozovem. Naravno, sa Anaom imam neku posebnu energiju i to traži da se desi neka posebna pjesma – rekao je Đurić za 24sedam.

Izvor: n.n.

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter