Rekorderi pljačke za Ginisa: Prebacivanje 600 metara žice na Jahorini skuplje od 9 km nove gondole na Zlatiboru!?

Rekorderi pljačke za Ginisa: Prebacivanje 600 metara žice na Jahorini skuplje od 9 km nove gondole na Zlatiboru!?

Koliko je para oteto od naroda, koji plaća sve cehove vlasti, i kakve su razmjere korupcije koja do sada nije sigurno viđena i zabilježena na ovim prostorima, najbolje govori primjer premještanja šestosjeda na Jahorini. Olimpijski centar Jahorina, sa lokalnim vlastima i ministrima, nedavno se pohvalio kako je u premještanje 600 metara otvorenog šestosjeda sa paljanske na trnovsku stranu Jahorine, koštalo nevjerovatnih 30 miliona maraka, ili 50 000 maraka po dužnom metru.

Koliko je para završilo u privatnim džepovima i crnim fondovima vladajuće partije govori podatak da je Srbija na Zlatiboru sagradila najveću gondolu u Evropi i svijetu, zatvoreni šestosjed dug 9 kilometara, i on je koštao „svega“ 13 miliona evra.

Dakle kilometar kilometra novog zatvorenog šestosjeda na Zlatiboru koštao je oko 1,5 miliona evra a premještanje 600 metara polovnog otvorenog šestosjeda na Jahorini koštalo je 30 miliona maraka, preko 15 miliona evra, ili gotovo 27 miliona evra po kilometru, 20 puta skuplje nego na Zlatiboru.

Svaki komentar je suvišan, a narod ko narod samo ćuti i gleda. Više detalja o ovoj temi večeras u duelu sa Nedeljkom Elekom, predsjednikom Nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina, i Milovanom Cickom Bjelicom, načelnikom Sokoca u emisiji Potez na Televiziji K3 od 21:00.

Drug Cicko se ohrabrio i najavljuje da će večeras otkriti veliku tajnu ko me finansira, a očito da mu je Dodik dao zadatak koji će pokušati sa zadovoljstvom da odradi. Vjerujem da će biti uzbudljiva emisija uživo, do gledanja….

Snimak duela sa Cickom i Elekom na K3

Pogledajte snimak emisije i žestokog duela sa Elekom i Cickom u emisiji Potez na K3. Maske su pale, i sve postaje jasno. Nisam namjerno želio da se do kraja okomim na Cicka, već je cilj broj jedan bio Elek i srce režima, ali je Cicko sam sebe implodirao i pokazao pravo lice. Čitanjem teksta koji su mu pripremili pokazao je koliko je bio instruisan, a oba su pripremali danima, i Cicko je ciljano udarao po SDS-u, Vukoti, Bosiću i ostalim koji ne žele saradnju sa Dodikom kako bi napravio što veću štetu stranci u koju se zaklinje.

Posle emisije mnogima je jasnije koliko je teška pozicije u kojoj se nalazim sa svojim saborcima, i kako je teško voditi borbu na više frontova, počesto sam protiv svih. Da sam napao Cicka do kraja pokazao presude i svjedočenja iz Haga, mnogi bi pomolisli da sam konfliktan i pravim štetu opoziciji, a teško je igrati igru na ivici noža i naći mjeru..

Pogledajte snimak emisije …


Piše: Nebojša Vukanović
Video: K3/Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter