Razorio si institucije, podredio ih mafiji, uništio zdravstvo, raselio narod i sve to učinio si vrlo svjesno..

Razorio si institucije, podredio ih mafiji, uništio zdravstvo, raselio narod i sve to učinio si vrlo svjesno..

I zato ćeš odgovarati. Pred sudom Boga i naroda, jer si izdajnik upravo ti. Bićeš zbrisan u oktobru, politički - Doviđenja Milorade!

"Bićeš zbrisan u oktobru, politički. Biće mi posebno zadovoljstvo ako ta čast pripadne meni. I nadam se da hoće", napisala je Jelena Trivić, poslanik PDP-a u NSRS.

"Nesuđeni ratni generale, poratni uzurpatoru institucija, predatoru vlastitog naroda, prvo ti objasni odakle novac za vilu i mnoge vile. Nazivaš me drekavcem, pa sjajno. Sve sam samo nisam drekavac. Govorim jako tiho, ali se očigledno dovoljno glasno čujem, jer govorim istinu i narod to prepoznaje. Onaj koji urla kao ti ustvari iznosi laži i zato ima potrebu da urla", navela je ona na fejzbuk stranici.

Ne podcijenjujem te kao protivnika, znaš ti to vrlo dobro sa posebnih sjednica Narodne skupštine, ali može se, kaže ona, konstatovati da nisi što si nekad bio.

"Slab si, neubedljiv, pročitan i prezren. Opravdano. Razorio si institucije, podredio ih mafiji, uništio zdravstvo, raselio narod i sve to učinio si vrlo svjesno. I zato ćeš odgovarati. Pred sudom Boga i naroda, jer si izdajnik upravo ti. O meni možeš da pričaš šta hoćeš. Znaju ljudi ko sam ja, a ko si ti. Mi smo dva svijeta, dva univerzuma, nemamo ništa slično. Baš ništa. I na to sam vrlo ponosna", naglasila je Trivić.

"Nekad su nam zamjerali da se previše bavimo tobom... I evo ja se vrlo rijetko u poslednje vrijeme bavim tobom. Ni ne pominjem te. A ti se baviš sa mnom. Mnogo to govori. Mnogo", istakla je Jelena Trivić.

Foto naslovna: Infomedia Balkan
Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter