Radu Manojlović našli pijanu u toaletu aviona


Radu Manojlović našli pijanu u toaletu aviona

Pjevačica Rada Manojlović ispričala je za domaće medije jednu svoju anegdotu.

Naime, estradna umjetnica otkrila je da ima strah od letenja avionom, a zatim se prisjetila kako je jednom prilikom navodno pokušala da smiri živce kojom čašicom alkohola više. To nije ispalo kako treba.

"Bila sam primorana da se napijem da bih preživela tako dug let. Nas nekoliko pevača iz Granda je letelo za Ameriku i jedan od njih me je savetovao da se opustim uz alkohol. I ja ga poslušam", uzmem dve flašice vina i na prazan stomak iskapim obe – ispričala je, za “Informer”, Rada.

"Otišla sam u WC, zaključala se i zaspala. Nastao je haos! Stjuardese su lupale na vrata, ali nisu mogle da me probude. Tri sata sam tako provela u toaletu, dok nisam došla sebi. Pojeo me blam kada sam izašla iz WC-a, svi putnici su gledali u mene. Zvezde Granda koje su bile sa mnom na letu rekle su da sam ih obrukala. Najviše me je izgrdio Milan Stanković. Ne mogu da verujem da sam se napila na deset hiljada metara. To mi se desilo jednom i nikad više", zaključila je pevačica koja od tada skoro da uopšte i ne pije, samo, kako kaže, rakiju koju pravi njen tata.

Izvor: informer.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks