Nevjerovatno! Radoje Zvicer je nakon bjekstva iz CG, sa dokumentima BiH, odletio sa sarajevskog aerodroma (Foto)

Nevjerovatno! Radoje Zvicer je nakon bjekstva iz CG, sa dokumentima BiH, odletio sa sarajevskog aerodroma (Foto)

Da je Bosna i Hercegovina eldorado za sve kriminalce potvrđuje primjer vođe tzv. Kavačkog klana Radoja Zvicera koji se, nakon prebacivanja iz Crne Gore u BiH potpuno slobodno kretao i to još sa dokumentima Bosne i Hercegovine i na kraju sasvim normalno, kao i svaki drugi građanin odletio sa sarajevskog aerodroma put Južne Amerike. O ovom događaju piše i čuveni balkanski bloger Slobodan Vasković:

"1. Radoje Zvicer je krajem marta ili početkom aprila 2021. godine iz Sarajeva otputovao na nepoznatu destinaciju i od tada niko ne zna gdje je. Pretpostavlja se da je u Južnoj Americi.

2. Crnogorska policija je 21.04.2021. godine pokrenula veliku akciju hapšenja vođa Kavačkog klana; Tom prilikom uhapšen je Slobodan Kašćelan, za koga se pogrešno vjeruje da je šef Kavačkog klana, dok Radoje Zvicer, koji je stvarni Kum Kavačkog klana, nije nađen u svojoj kući. On je ranije uspio da pobjegne nakon dojave iz policije Crne Gore da se akcija priprema.

3. I ovaj podatak argumentuje tvrdnje da je Zvicer prvi čovjek Kavačkog klana, dok je Kašćelan drugi najznačajniji član te monstruozne zločinačke organizacije, koja svoje Gangove, kao i pipke ima u svim institucijama zemalja u Regionu.

4. To je hijerarhija pripadnika Kartela za koje se zna, dok kredibilni izvori tvrde da i Zvicer ima neposrednog šefa!

5. Zvicera su, nakon dojave o hapšenju, njegovi vojnici prebacili do granice sa BiH, a potom do Sarajeva, gdje su ga čekali validni bosanskohercegovački dokumenti, ali na lažno ime.

6. Moji izvori dalje tvrde da je Zvicer bez ikakvih problema napustio Sarajevo avionom.

“Niko ga nije ni tražio, tako da je samo odšetao do aerodroma i potom odletio”, tvrde moji sagovornici.

Ovi detalji ukazuju da Zvicer ima veliki uticaj u Podzemlju na teritoriji cijele BiH...." piše u svom nevjerovatnom, ali za nas iz BiH i za sve poštene ljude širom Balkana pretužnom tekstu bloger Slobodan Vasković.

Vasković dalje piše:

"7. Ova informacija poražavajuća je za sve bezbjednosne strukture u BiH, jer ne samo što nisu znali da je Zvicer u Sarajevu, već što su mu napravljeni i bosnaskohercegovački dokumenti sa kojima je bez ikakvih problema ušao u avion i odletio na, za sada, nepoznatu lokaciju. A potom u Južnu Ameriku.

Šta li su radili tih dana OSA, SIPA, FUP, MUP RS…?!

8. Zvicer iz Južne Amerike čini sve da spasi Kavački klan, koji je u raspadu i pod udarom brojnih policijskih agencija iz Regiona, ali malo šta mu polazi za rukom, iako je Gang još uvijek i opasan i vrlo ubilački nastrojen prema svima koji se bore protiv njega, što ne čudi, jer je riječ o monstruozno velikoj kriminalnoj organizaciji.

9. Do koje mjere je Kavački klan uplivao u sve pore društva pokazuje djelovanje Kavčana u Republici Srpskoj. Ne postoji institucija u kojoj nemaju svoje ljude koje su ili kupili ili ubacili. Za Kavčane radi ogroman broj vojnika, a među njima su i profesionalne ubice, vozači državnih parlamentaraca, privrednici, političari…"

Sve ovo o čemu Vasković piše već godinama znaju svi uposlenici svih nesrećnih, zarobljenih institucija i Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, ali ništa ne mogu uraditi jer političari, koji vrše vlast a koje su građanima nametnuli i na vlast doveli njihovi strani mentori i ni po koju cijenu ne žele da ih se odreknu, su mahom pripadnici jedne ogromne BiH kriminalne hobotnice koja kao kancer izjeda sve u BiH.

Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com/Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter