Rada Manojlović se tajno udala i čeka dijete


Rada Manojlović se tajno udala i čeka dijete

Tajna udaja Rade Manojlović za Harisa Berkovića nije se skrivala dugo. Razlog brzinskog vjenčanja jeste Radina navodna trudnoća, koju oni zasad na sve načine pokušavaju sakriti, piše “Svet”.

– Rada se drugaricama žalila da je bole grudi i da joj se stalno spava. Kada su je pitale je li joj ciklus uredan, ona je rekla da baš i nije, ali da njoj često kasni, pa se zbog toga ne brine. Ali kada su krenule mučnine, posumnjala je na trudnoću – kaže izvor blizak pjevačici, i nastavlja:

– Umor koji osjeća ona je pravdala padom imuniteta, ali ja sam joj rekla da posjeti ljekara ili da sama kupi test za trudnoću u apoteci i da za svaki slučaj provjeri da nije to razlog. Ona se na to nasmijala, rekla je da možda i jeste pošto se ona i Haris već duži period ne paze. Njoj je bilo neprijatno da ide u apoteku jer će je prepoznati, pa sam ja otišla umjesto nje i kupila test. Čekala je da Haris dođe kući i da onda uradi. Bio je pozitivan. On se oduševio, a nju je uhvatila panika. Istovremeno se raduje i plaši šta će s poslom jer ima mnogo zakazanih nastupa. Haris joj je rekao da ne brine, da će on raditi, a da ona što prije ode kod ljekara na pregled i da sluša njegove savjete. 

 Izvor za “Svet” odaje da su njih dvoje sve saopštili direktoru “Granda”:

– Nakon vjenčanja sve su saopštili Saši Popoviću, koji je bio oduševljen ovim vijestima i od srca im čestitao. Naravno, pitao je šta će s poslom pošto je ona jedna od najplaćenijih pjevačica u “Grandu”, ali ništa mi nije rekla. Rana je trudnoća, mjesec, i boji se da bilo šta planira da ne maleriše. Nije čudo što u narodu stoji da se o trudnoći ne priča dok ne prođu tri mjeseca. Haris hoće da se Rada odmara, a ona čeka da se njen ginekolog vrati sa odmora, pa da ode na pregled ultrazvukom. Tek kada joj on potvrdi trudnoću, odlučit će šta i kako – završava izvor. 


Izvor: Avaz.ba