Prva reakcija nakon hapšenja i saslušavanja Zorana Pologoša - Očigledno je da se uzda u Luku Petrovića (Foto/Video)

Prva reakcija nakon hapšenja i saslušavanja Zorana Pologoša - Očigledno je da se uzda u Luku Petrovića (Foto/Video)

Par dana nakon privođenja i saslušanja u Policijskoj upravi Trebinje napokon je smogao hrabrosti da progovori uplašeni Zoran Pologoš, koji priznaje da je uznemiren i uplašen, i uzda se u Luku Petrovića i korumpirane sudije da će ga osloboditi, ali dokazi su neumoljivi i ovaj put se neće izvući od kazne i zatvora zbog krađe glasova, to mu garantujem. Pod okriljem Luke na prevaru su oteli mandate profesoru Nenadu Grkoviću i doktoru tehničkih nauka Vidomiru Parežaninu sa moje Liste za pravdu i red al to će ih skupo koštati!

Čudi me da ćuti i da je podvio rep Pologoš, kao i njegov pobratim Bojan Šapurić, da su manji od makovog zrna, da nisu glasni, bahati i da mi ne prijete tužbama kao prije godinu na konferenciji za novinare kada sam podnio Krivičnu prijavu Okružnom tužilaštvu, po kojoj je sada priveden i saslušan?

 

U svom sitnom pismu i statusu na „fejsbuku“ lažni humanitarac pokušava glumiti neku žrtvu, ali nije ni riječi rekao o detaljima saslušanja, optužnice i kupovanja glasova, a ćutanje i strah govore više od 1000 riječi. Čudno je takođe kako nije odgovorio na pitanje kako je sa jednim poslaničkim mandatom postao vlasnik, on i njegova porodica, više kuća i stanova u Trebinju, ali i Beogradu?

Pravda je spora ali dostižna, a Pologoš, kao i drugi uhapšeni i procesuirani iz NDP-a i drugih režimskih stranaka i satelita, su dobar nauk ostalima i pokazatelj kako će proći svi oni koji pokušavaju prekrajati izbornu volju građana, krasti glasove, narod i njegovu imovinu!

Pročitajte status Pologoša koji prenosim u cjelosti…

“Dragi prijatelji,
danas vidim koliko vas imam i izuzetno sam ponosan na vas.
Prekjuče je bio jedan veoma težak i stresan dan za moju kompletnu porodicu koja nikad, od pamtivjeka, nije doživjela ništa slično niti je ikada neko bio osumnjičen ili optužen za nešto.

Mogu da vam kažem, nakon svega ovoga, da sam ja ostvaren čovjek u životu u pogledu svega i da će moja čestita porodica, iz ovoga izaći još jača i stamenija jer ovo nije ni prvo ni posljednje iskušenje ni pred nama ni pred vama.
O radu u mom životu i u Udruženju Konjičana RS, podizanju spomenika, donatorskim večerama, obnavljanju crkava, grobalja, izdavanju knjiga, pomoći bolesnim, socijalno ugroženim, zapošljavanjima i mnogim drugim raznoraznim činjenima i svemu ostalom što sam radio i radim, zna onaj koji treba da zna i neka neko drugi priča o tome.

Iako sam mislio da se ne oglašavam, morao sam, radi vas, jer su se ovih dana usijali i telefoni i fb profili, od naših prijatelja širom svijeta, koji konstantno zovu i daju nam podršku i znaju o čemu se ovde radi.
I zato, svima vama želim da se iskreno zahvalim na ogromnoj podršci koju neprestano dobijamo ovih dana, onima koji mi pišete, zovete i brinete o meni i mojoj porodici. Moram da napomenem, da je policija RS svoj posao uradila vrlo korektno i da imam puno povjerenje u sve institucije Republike Srpske.
Sada sam se samo kratko oglasio i neću se više oglašavati po ovom pitanju dok nadležne institucije ne završe svoj posao, a onda ćemo o svemu…
Veliki pozdrav pravim prijateljima od porodice Pologoš koji su uz nas i ovih dana i uvijek…….
HVALA VAM DRAGI PRIJATELJI…..”

Piše: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter