Proglasili su me izdajnikom, stranim plaćenikom, špijunom i poturicom a sada i dezerterom sa 12 godina (Video)

Proglasili su me izdajnikom, stranim plaćenikom, špijunom i poturicom a sada i dezerterom sa 12 godina (Video)

Uvijek se nasmijem kad vidim koliko su režim i njegove ulizice spremni otići daleko u pokušajima da me diskredituju, pa sam nakon izdajnika, stranog plaćenika, špijuna i poturice postao i dezerter. Iako sam imao 12 godina kad je počeo rat a 16 kada je završio, čuveni SNSD-ovac Petar Cvetinović zvani Pero Manjutka, vjerni Dodikov potrčko, u Saopštenju ispred Udruženja veterana Garde Panteri nazvao me je dezerterom jer sam tobože 1998, dakle poslije rata, odbio poziv u Vojsku Republike Srpske.

To naravno nije tačno jer su svi studenti, od 1997. godine i završetka rata, koji su poslije završetka srednje škole upisali redovno fakultet imali pravo prvo da odu na studije pa poslije toga služe vojni rok, ali očito da se ne biraju sredstva u pokušajima diskreditacije pa se ide toliko daleko da se i dječak od 12 godina proglašava dezerterom ako nije po volji vlasti i moćnika, a nije zabrinut što se isti dan na slobodi našla osoba osuđena za ubistvo Ljubiše Savića Mauzera, komandanta Garde Panteri, i nisu nikada otkriveni nalogodavci.

I dok me Nešić naziva „srpskim Komšićem“ a Stevandić da sramotim uniformu Vojske Republike Srpske jer ukazujem na izdaju, populizam i zloupotrebe Dodika koji je najavljivao gašenje Oružanih snaga BiH i povratak VRS, čelnici SDA i federalni mediji u svemu vide vrijeđanje žrtava. Naravno da svako ko ima koeficijent inteligencije preko 50 shvata pouku diskusije sa uniformom i šifrovanim telefonom, ali svako gleda iz svog ugla i želi predstaviti na način da izvrtanjem činjenica i istine dobije neki jeftini politički poen.

Bojim se kada bi krenuo u lov u maskirnoj jakni da bi u Federaciji to smatrali objavom rata i napadom četnika, a njih ne plaši nova parada u Krajini, pucnjava i ratni pokliči fanatične i islamizirane omladine kojom manipuliše SDA i političari, a od koje se ledi krv u žilama i većini Bošnjaka a ne malobrojnim srpskim povratnicima.

https://youtube.com/shorts/deXRLB0HT1k?feature=share

Detaljnije u video prilogu …


 


 

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter