Problemi za Ljubišu Petrovića na početku pješačenja do Banjaluke: Verbalni sukob Petrović-Lazić (Foto/Video)


Problemi za Ljubišu Petrovića na početku pješačenja do Banjaluke: Verbalni sukob Petrović-Lazić (Foto/Video)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović suočio se sa prvim problemom na početku marša do Banjaluke. Na 2.kilometru od Bijeljine ispred benzinske pumpe Dragstes, dočekao ga je njegov mještanin i pomagač u izbornoj kampanji 2020.godine Stevo Lazić, inače vlasnik BP Dragstes.

Lazić je prvo pitao Petrovića kada će biti primljen u Gradsku upravu i dodao da na prijem čeka duže od mjesec dana. Gradonačelnik je odgovorio da će biti primljen tri-četiri dana, nakon što se vrati sa marša.

Lazić je potom tražio objašnjenje, zbog čega njegov slučaj sa Neškovićem nije riješen i  upitao povišenim tonom Petrovića, zašto promjene za koje se borio 2020.godine nisu stupile na snagu?

Gradonačelnik je odgovorio da je sve na pravosuđu, odnosno da baš zbog toga ide u Banjaluku, kako bi te stvari promjenio.

Potom je Lazić tražio od Petrovića da potvrdi da je lično bio učesnik njegove izborne kampanje 2020.godine. Uslijedio je krajnje interesantan odgovor gradonačelnika, da svi treba da doprinesu promjenama.

Potom se iz grupe novinara koji su pratili događaj čulo da je Lazić novčano pomogao Ljubišu Petrovića tokom kampanje 2020.godine ali odgovora sa druge strane nije bilo.

Nakon što je Lazić skrenuo pažnju Petroviću da ne treba da ide za Banjaluku, nego da ostane i rješava  gradske probleme, Petrović je rekao da koristi godišnji odmor, zatim se okrenuo i sa svojim saputnicima nastavio pješačenje za  Banjaluku.

Bijeljinski privrednik Stevo Lazić, vlasnik kompanije „Dragstes“, do sada se više puta obraćao gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću, želeći da ga prvi čovjek grada primi na razgovor i da pokuša da se iznađe rješenje povodom problema sa dalekovodom u selu Crnjelovo koji je još 2020. godine, prema tvrdnjama Steve Lazića, oštećen od strane kompanije „Nešković“, nakon čega je Benzinska pumpa „Dragstes“ ostala bez snabdijevanja električnom energijom i od tada da bi mogla da nastavi sa radom koristi agregat.

 

Foto naslovna: Portal zoricakusmuk.info
Video: Novi Glas
Izvor: bijeljinalive.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter