Princ Hari doživio nervni slom, hitno prevezen u psihijatrijsku kliniku


Princ Hari doživio nervni slom, hitno prevezen u psihijatrijsku kliniku

Prema pisanju stranih medija, britanski princ Hari doživio je nervni slom i hitno je prevezen u psihijatrijsku kliniku.

Princu Hariju se, piše magazin "Gloub", stanje pogoršavalo godinama, pogotovo nakon što je proveo 10 godina služeći u vojsci, a kap koja je prelila čašu bila je odvajanje od kraljevske porodice i vrlo težak potez koji je donio kako bi zaštitio suprugu Megan od britanske javnosti i medija koji joj nisu bili naklonjeni.

I sam je u jednom trenu priznao kako ne želi da se njegovoj supruzi desi ono što se dogodilo njegovoj majci, prenosi Blic.

"Hari je sam priznao da ne može da vjeruje koliko mu se život promijenio i izokrenuo naglavačke. Megan ga je prisilila da odbaci svoju porodicu, prijatelje kako bi ona mogla da slijedi svoj san da postane holivudska glumica - ali to se pretvorilo u njegovu najgoru noćnu moru", rekao je izvor, prenosi hrvatski "Stori".

Dodao je kako se princ Hari osjeća izgubljeno i usamljeno jer u Los Anđelesu nema prijatelje.

"Jedini ljudi koje vide su zvijezde s A liste s kojima se Megan sprijateljila kako bi pokrenula svoju karijeru i postala superzvijezda", rekao je i opisao kako je došlo do Harijevog nervnog sloma.

"Princ i Megan su se svađali u vezi s tim kako će izgledati njihov život u SAD kad se završe mjere karantina, što ga je dovelo do tačke pucanja. Završio je u obližnjoj klinici za liječenje mentalnih bolesti. Čuo sam da boluje od PTSP-a, koji je prouzrokovala smrt njegove majke, a sadašnja situacija i trauma zbog odvajanja od kraljevske porodice mu je to pogoršala", rekao je izvor, a prenosi Sputniknews.com.

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks