Prijedorska izborna igra: Da li je Pavić iz osvete potopio Predojevića – sve je na vrijeme izašlo na vidjelo!? (Foto/Video)

Prijedorska izborna igra: Da li je Pavić iz osvete potopio Predojevića – sve je na vrijeme izašlo na vidjelo!? (Foto/Video)

Nisam uopšte iznenađen orkestriranim i učestalim napadima Nenada Nešića na opoziciju, prije svega SDS i PDP, jer se za mene se podrazumjeva i njegovi napadi mi prijaju jer nema ništa bolje nego kad vas napadaju osobe kao NN. Svojim sramnim javnim istupima i napadima preko tabloida, te nevjerovatno niskim udarcima, sramnom aluzijom i izjavom da Maja Dragojević Stojić ima „specijalne i paralelne veze sa ljudima iz vrha SDS-a“, on želi da napravi što veću štetu i kontaminira odnose.

Da ima iskrene namjere i da želi da mu neko dođe na sastanak koji je sam zakazao za sutra ne bi postavljao ultimatume, te javno napadao i vrijeđao one koje poziva na razgovor, ali njemu samo treba alibi za svoje destruktivno ponašanje i posao unošenja zle krvi u opozicione redove, jer dok se on nije pojavio na sastancima vodio se kulturan dijalog, nije bilo tenzija i nemira.

Prije pola godine sam upozorio da Nešić ima namjeru da ucjenjuje opoziciju, zabode nož u leđa u kritičnom trenutku te istakne kandidate DNS-a za dvije inokosne funkcije kako bi, po nalogu Dodika i režima sa kojim nikada nije prekidao odnos i veze, pokuša napraviti što veću štetu.


 
Zašto Marko Pavić, bivši gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković, gen-sek Dragutin Rodić nisu nigdje javno bar sa par riječi ili nekom fotografijom podržali Gorana Predojevića, i da li je Pavićev tihi bojkot, osveta i revanš Nešiću zbog puča i preotimanja DNS-a uzrok slabe izlaznosti i rezultata Predojevića na lokalnim izborima?

Četiri puta sam bio u Prijedoru, gutao napade i 4 tužbe Nešića tokom kampanje, prelazeći preko svega zbog opšte stvari, i u najmanju ruku je nekorektna da Predojević, Nešić i ostali pljuju i napadaju mene i ostale iskrene opozicinare jer smo pomogli koliko smo mogli, a neće da priznaju da su imali bojkot i opstrukcije u svojim redovima.


 
Putuj igumane ne žali manastira. Crveni karton koji je Nešić sam sebi dao dobra je stvar i katarza za opoziciju, samo treba smiriti strasti koje potpiruje režim, i u narednih 10 mjeseci se spremiti za Opšte izbore i odsudnu borbu.

Detaljnije u video prilogu ..

 

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter