Prijava protiv Dodikove kćerke (Video)

Prijava protiv Dodikove kćerke (Video)

Ivan Begić spremio je krivičnu prijavu protiv kćerke Milorada Dodika i NN lica zbog kršenja mjera republičkog štaba za vanredne situacije. On je snimio kako restoran u vlasništvu Gorice Dodik u Banjaluci radi poslije 23 sata do kada je dozvoljen rad ugostiteljskim objektima u Srpskoj.

Iz restorana "Agape" u vlasništvu kćerke Milorada Dodika najavljuju tužbe protiv Ivana Begića iz PDP-a koji je objavio snimak na kojem se vidi kako taj restoran radi poslije 23 sata i tako krši mjere o zabrani rada ugostiteljskih objekata poslije tog vremena i protiv medija koji su objavili taj snimak i informacije.

Ivan Begić, u međuvremenu, je spremio krivičnu prijavu protiv Gorice Dodik i NN lica zbog kršenja mjera. Tvrdi da ima sve dokaze među kojima i fiskalni račun izdat u 2 sata ujutro u pomenutom ugostiteljskom objektu.

Na društvenim mrežama se nekoliko građana u posljednjih desetak dana žalilo kako određeni lokali, uglavnom u vlasništvu pojedinaca koji su bliski vlastima u Srpskoj rade poslije 23 sata a da inspekcija nakon poziva ne reaguje.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić potvrđuje da su se pojedinci, kako kaže opustili i da je bilo kažnjavanja.

Begić kaže da je video u "Agapeu" snimio u 2 sata ujutro i da ga je nakon toga obezbjeđenje izbacilo.

Republički štab za vanredne situacije donio je  22. maja ove zaključak o regulisanju radnog vremena ugostiteljskih objekata, kojim se ograničava radno vrijeme ugostiteljskih objekata za ishranu i piće u periodu od 6.00 do 23.00 časa. 

 Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks