Preminuo doktor Marko Pekija: Hoće li Nenad Stevandić odgovarati zbog zloupotrebe za ličnu promociju teško oboljelog pacijenta

Preminuo doktor Marko Pekija: Hoće li Nenad Stevandić odgovarati zbog zloupotrebe za ličnu promociju teško oboljelog pacijenta

Preminuo doktor Marko Pekija: Da li će, konačno, Monstrum Stevandić odgovarati zbog jezive zloupotrebe teško oboljelog pacijenta, kojeg je iskoristio za ličnu promociju i koji je, nepun mjesec nakon toga, izgubio bitku za život

1. Doktor Marko Pekija (37), uposlenik Klinike za intenzivnu medicinu za nehirurške grane Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC RS), preminuo je, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

2. Nije saopšteno da je preminuo u Ljubljani, u tamošnjem Kliničkom centru, gdje ga je poslao Nenad Stevandić, zamjenik direktora UKC RS, nakon što je teško zloupotrijebio teško oboljelog pacijenta za ličnu promociju.

3. Monstrum Stevandić je fotografiiju sa, tada teško bolesnim Pekijom, objavio 18.08.2020. godine, navodeći da je Pekija “već dva puta negativan i oporavak napreduje”! Sve su, isti dan, prenijeli brojni mediji u BiH i Regionu.

4. U par dana nakon toga Pekijino zdravstveno stanje se veoma pogoršalo i prijetilo je fatalnim ishodom. Pokazalo se da je Stevandić teško obmanuo javnost, zloupotrijebio svoj položaj i iskoristio teško bolesnog pacijenta.

5. Prebacuju ga u Ljubljanu, 22.08., četiri dana nakon što se Stevandić, mimo svih pravila slikao sa njim, kako bi pokušao podići svoj bijedni rejting. 

6. Stevandić se uplašio da će Pekija izgubiti bitku sa virusom i da će on biti okrivljen zbog fotografije; Njegova monstrozna logika je govorila - ako umre u Ljubljani, reći ćemo da smo sve pokušali.

7. Nažalost, to se i desilo - doktor Pekija je izgubio bitku sa koronom, iza njega je ostalo dvoje djece; Mlad čovjek je, što je tragično, napustio ovaj Svijet.

8. Ostao je Monstrum Stevandić i jeziva fotografija koja svjedoči o dubini zla na koje je spreman taj nečovjek, osvjedočeni višedecenijski zločinac.

9. Sve detalje oko ovog tragičnog, ali i užasnog, događaja objavio sam još 27.08.2020. (Tekst je u dodatku), ali niko iz vrha UKC RS nije preduzeo ništa protiv Monstruma Stevandića, koji je teško prekršio zakon i sve ljudske i moralne norme.

10. Krajnje je vrijemke da taj Monstrum odgovara za svoja nedjela i jezivu zloupotrebu teško oboljelog pacijenta zbog lešinarske bijedne lične promocije.

11. Sve izvan toga posvjedočiće da Monstrumi suvereno gospodare životima naroda, koji je prepušten na milost i nemilost njihovom neznanju, nekompetentnosti, jezivim, bezobzirnim zloupotrebama, koje, što je tragično, završavaju smrtnim ishodom.

Klikom ovde pročitajte i raniji tekst!

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: http://slobodanvaskovic.blogspot.com/

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks