-Pravda za Davida- 611.dan: Davidov trg od -pravdaša- večeras čuvalo 20 policajaca -Ko vas tako blamira da ovo radite- (Video)

-Pravda za Davida- 611.dan: Davidov trg od -pravdaša- večeras čuvalo 20 policajaca -Ko vas tako blamira da ovo radite- (Video)

Članove Grupe "Pravda za Davida" večeras su četvorica - petorica policajaca spriječila da se okupe na Davidovom trgu, pokraj sata, pa su se vratili u svoj parkić pored Hrama, 

gdje su održali još jedan skup podrške ocu Davoru i majci Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina Davida.

Mirni i dostojanstveni imali su samo jedno pitanje za izblamiranu policiju, korumpirano i "potkovano" tužilaštvo, kao i odnarodjenu vlast: "Ko je ubio Davida"

"Mi smo obilježeni. Malo sam ljuta, jer su nas večeras na Davidovom trgu zaustavila četiri - pet policajca i pitali gdje idemo. Ja sam ih pitala ko vas toliko blamira, kada nam ovo radite. Ne odustajemo. Idemo u parkić pored Hrama", izjavila je jedna gospodjica iz Grupe "Pravda za Davida" kojoj nisu dali da bude na Davidovom trgu večeras.

Ona  je nakon desetak minuta dodala: "čujem da je na Davidovom trgu 20 policajaca, dok smo mi u parkiću, eto dokle smo došli. Pravda za Davida! Pitam: "Ko je ubio Davida Dragičevića"?

Jedan od "pravdaša" koji je došao sa Davidovog trga kojeg su blokirali policajci, rekao je da je bilo zabranjeno fotografisanje.

"Ako sada opozicija ne izađe iz parlamenta, pogotovo, ako Dodik donese zakon da ne smijemo ništa reći, jer ćemo biti hapšeni, sa nama je gotovo", rekao je jedan od članova Grupe "Pravda za Davida" u parkiću prilično rezigniran svime što se večeras desilo i što je vidio na Davidovom trgu.

Baka Nada je saopštila jednu proročku:"Gdje god ustali i stali - Stali smo za Davida".

"Sutra ponovo u 18.00 časova na Davidovom trgu, pa neka nam zabrane," najavio je jedan od "pravdaša" večeras svojim hrabrim kolegama.

"Pravdaši" su i večeras poručili da neće odustati od skupova podrške porodici Dragičević, ocu Davoru, majci Suzani Radanović. I dalje će svaki dan tražiti pravdu za Davida i naravno da dočekaju dan kada će biti donesena kazna za Gazdu, koji je naručio i platio Davidovo ubistvo i ubice, kao i da stigne trag pravde i one koji ih štite svih ovih 611 dana.

"Idemo do, njihovog, kraja! Nema predaje! Pravda je za korak bliža svakog dana! Ćaćina je poslednja!

Pravda za Davida!" 

Video je na linku: https://www.facebook.com/edvin.kuc/videos/10221811120169739/?multi_permalinks=449340715731559¬if_id=1574753372729557¬if_t=group_highlights

Foto/Video: Edvin Kuč 

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks