-Pravda za Davida- 587.dan: -Ćaća nisi sam, tu je Davidova armija pravdaša- (Video)

-Pravda za Davida- 587.dan: -Ćaća nisi sam, tu je Davidova armija pravdaša- (Video)

Podrška ocu Davoru i majci Suzani Radanović i večeras je stigla iz parkića pored Hrama od velikog broja članova Grupe "Pravde za Davida", koja i ovu noć po hladnoj jesenjoj kiši mirno i dostojanstveno traže od policije, tužilaštva i odnarodjene vlasti odgovor na samo jedno pitanje koje postavljaju po 587 put: "Ko je ubio Davida"?

"Odgovora nema, ali će ga biti kada do kraja ove godine u javnost izadju detalji o Davidovom ubistvu. Sve se zna, samo se čeka pravi trenutak, da se saopšte činjenice koje će izazvati tektonske poremećaje kako u policiji i tužilaštvu, tako i u vrhu odnarodjene, bahate vlasti u Republici Srpskoj.

Sada im možemo poručiti da će izvještaj uglednog njemačkog pravnika Rajharda Pribea biti ubitačan i poguban za mnoge koji su umiješani u Davidovu otmicu, zvjersko mučenje i na kraju svirepo ubistvo. Neće biti svejedno ni onima u vlasti koji ih svih ovih 587 dana štite i ne daju da se otvori sudski proces i koji ne daju da se sa ulice udje u sudnice i da se jednim poštenim sudskim procesom dodje do prave istine, da se dobije pravda za roditelje, ali i zaslužena kazna za nalogodavce i ubice - doživotne robije od po 40 godina zatvora."

I večeras se čula Davidova pjesma "Klinac u Getu", ali i pjesma beogradskog Sindikata "Sistem te laže".

"I sutra u isto vrijeme, na istom mjestu! Nema predaje! Idemo do, njihovog, kraja! Ćaća nije sam i njegova je zadnja u sudnici!

Pravda za Davida!"

VIDEO:

Foto/Video: Dijana Zabic

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks