Pravda -privatne države- Navodna tuča u parlamentu Foče a uhapšeni i zatvoreni samo odbornici opozicije?

Pravda -privatne države- Navodna tuča u parlamentu Foče a uhapšeni i zatvoreni samo odbornici opozicije?

Da živimo u totalitarnom društvu i sistemu, u kome se krše osnovna ljudska i politička prava građanima i opozicionim političarima, pokazuju i dešavanja u Foči. Lokalna policija je uhapsila dva odbornika opozicionog SDS-a Ognjena Bodirogu i Miodraga Kostića, zbog incidenta koji je imao sa odbornikom vladajućeg SNSD-a.

Ne podržavam bilo kakvo nasilje i upotrebu sile, ne znam kakav se juče incident dogodio na sjednici Skupštine opštine Foča, ali je nedopustivo da policija hapsi i drži u pritvoru opozicione odbornike tokom zasjedanja lokalnog parlamenta. Skupština je mjesto za dijalog vlasti i opozicije, nekad bude napetija atmosfera i burnija rasprava, ali nije dozvoljeno da policija interveniše nakon sitnih čarki i hapsi odbornike u Skupštini.

Zemlja se raspada zbog kriminala i haosa i nažalost niko se ne hapsi i ne drži u pritvoru, a snaga lažne pravne države i zakona pokazuje se na odbornicima opozicije. Pravda ne smije biti selektivna i zakon mora biti jednak za sve!

Očekujem da čelni ljudi Policijske uprave Foča odgovore javnosti šta se to dešavalo na sjednici Skupštine opštine Foča, kakav se incident dogodio, te zašto su uhapsili i skoro 20 sati držali u pritvoru dvojicu opozicionih odbornika?

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter