Poznata glumica isprozivala Kiju Kockar


Poznata glumica isprozivala Kiju Kockar

Popularna pevačica Kija Kockar podelila je na svom Instagram nalogu intervju gde je naša poznata glumica pokušala da ukalja Kijinu glumu, a ovim storijem Kockareva je podigla mnogo prašine.

Naime, glumica Eva Ras je u jednom intervjuu izjavila kako su, dok su snimali projekat ,,Ludnica subotnje večeri" morali da menjaju scenario jer je tako tražila Kockareva.  

- Bila je ona jako ljubazna sa mnom i ja sam bila ljubazna sa njom, samo nismo imale zajednički kadar. Ali zamislite, ona je dobila prvu filmsku ulogu, od studenata filmske režije i je l znate šta je uradila?! Menjala je scenario! Koja je to nadmenost, koja je to izgubljenost na svetu. Da ona koja nema pojma filmski jezik. Filmski jezik je isti kao kineski jezik. Ako ga niste naučili, vi taj jezik ne znate - izjavila je Eva.

Kija je isečak sa Youtube-a stavila na svoj profil uz komentar "Hahahaha", a isti je podelio i filmski direktor koji je objasnio šta se zapravo desilo. 

- Menjali smo scenario zbog Eve, al nema veze, neka je ona pomogla na dan i 1/3 umesto dogovorena dva, neka je ona nama živa i zdrava - istakao je Goran Nikolić, filmski direktor, te javno predočio šta se stvarno desilo i demantovao glumičine reči.

Foto naslovna: alo.rs

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter