Potvrđen TV duel -uživo- na ATV-u! Nebojša Vukanović sa Nenadom Nešićem, naredna srijeda od 20:00 h! (Foto)

Potvrđen TV duel -uživo- na ATV-u! Nebojša Vukanović sa Nenadom Nešićem, naredna srijeda od 20:00 h! (Foto)

Posle nekoliko mjeseci odlaganja, jer je čestiti Nenad Nešić u više navrata zakazivao pa otkazivao televizijski duel na više televizija, napokon bi trebali razmijenili argumente, stavove i mišljenja u narednu srijedu, 23.3.2022. godine od 20 časova, uživo na dvorskoj Alternativnoj televiziji.

Prihvatio sam duel u gostima, iako ne želim da se valjam u blatu sa nekim ko nije dostojan sagovornik jer smo mi dva različita svijeta, kako bi demaskirali režim i zakulusane radnje, narodu i građanima postala jasnija situacija, i kako ne bi pojedinci tvrdili kako tobože ne želim da izađem na megdan iako je poznato da apsolutno nikada ništa nisam izbjegao i kalkulisao i da sam uvijek bio spreman staviti glavu gdje niko neće nogu, bio kadar stići, uteći i na strašnom mjestu postojati.

Za duel se sprema emisija „Specijal“ na Alternativnoj televiziji, naredna srijeda od 20 časova, koju će da vodi novinar Davor Stanković, a imao sam samo uslov da bude emisije uživo i da imamo jednako vrijeme i tretman u emisiji.

Od kako je Prointer kupio ATV nikada nisam bio gost na dvorskoj televiziji, kao ni na RTRS-u, javno su mi bez zadrške rekli da sam nepoželjan – persona non grata, ali su se ipak predomislili jer im očito treba gledana emisija, kako bi malo popravili gledanost.

Televizijski duel sa Nešićem već mjesecima se najavljuje u javnosti, kao nekada boks meč Tajsona i Holifilda, i vjerujem da će biti zanimljivo gledaocima pored malih ekrana.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter