Potjera u Milićima: Ukradenim autom kroz šumu bježao od policije

Potjera u Milićima: Ukradenim autom kroz šumu bježao od policije

Filmska potjera policije iz Milića za Zvorničaninom Darkom J. (37) koji im je bježao ukradenim automobilom urodila je plodom, jer su ga za kratko vrijeme uspjeli uhvatili i uhapsiti, a pronašli su i ukradene stvari.

Naime, sve se odigralo u srijedu u sitnim satima, kada je policija dobila prijavu od oštećenog, koji je prijavio da mu je lopov ušao u kuću, ukrao mobilni telefon i ključ od tojote rav 4, kojom je pobjegao.

"Lopov je bračnom paru bukvalno upao u kuću, u kojoj su bili, nešto oko sat iza ponoći te preturanjem stvari ukrao mobilni i ključ tojote. Kada je čovjek čuo buku, već je bilo kasno, lopov je odjurio autom, a on je odmah pozvao policiju", rekao je izvor "Nezavisnih".

Policija je odmah izašla na teren, a lopov, koji je odranije poznat policiji po krađama i drogi, uočen je u ukradenom automobilu, kojim se uputio prema Zvorniku.

"Policija ga je prvo jurila autom, a kada je vidio da su mu za petama, zaustavio je auto i utrčao u šumu, u kojoj se pokušao sakriti odnosno pobjeći", ističe naš sagovornik. Prema njegovim riječima, policajci su krenuli kroz šumu za njim i savladali ga.

Kako nam je potvrđeno iz Policijske uprave Zvornik, policiji je krađa prijavljena u  oko 1.15, a policijski službenici PS Milići su nedugo zatim identifikovali osumnjičenog u mjestu Vukšići, opština Milići.

"Osumnjičeno lice su brzom i spretnom reakcijom lišili slobode, a  o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, po čijim instrukcijama će prema osumnjičenom biti preduzete dalje mjere i radnje", naveli su iz policije.

 

Izvor: nezavisne.com