Posljednje upozorenje vlastima: -Urazumite se, ne možete trošiti naš novac kao da je vaš-

Posljednje upozorenje vlastima: -Urazumite se, ne možete trošiti naš novac kao da je vaš-

"Odbijanje inicijative poslanika PDP-a u Paralamentarnoj skupštini BiH, upućenih Savjetu ministara da poništi svoju Odluku o kupovini poslovnog prostora za Upravu za indirektno oporezivanje u Banjoj Luci, još jedan je u nizu bahatih poteza vlastordžaca, kojim bez imalo stida i osjećaja odgovornosti pokazuju da su njihovi lični intersi iznad interesa naroda, koji sve to skupo plaća."

Ovo se navodi u saopštenju za javnost Saveza penzionera i potomaka.  

"Pa, gospodo neće više moći tako! Savez penzionera i potomaka je još 15. januara ove godine uputio: Upravi za indirektno oporezivanje BiH; Savjetu ministara BiH; Agenciji za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv orupcije BiH; Partijama i strankama u RS i BiH;
Poslanicima u NSRS i PS BiH; Transparensi intrenacionalu; OHRu; Tužilaštvu BiH i javnosti: Poziv na spriječavanje pljačke javnog novca od strane UIO. Dakle, svima koji bi morali reagovati i spriječiti da se naš novac prelijeva u privatne džepove", kaže se u saopštenju.

Iz Saveza ističu da je postalo jasno da kadrovi SNSD-a i HDZ-e u UIO i Savjetu ministara, uz licemjerno ponašanje i podršku trećeg partnera, SDA, ne odustaju od svoje namjere da kupe zgradu „Grand Trejda“, a zna se i ko je njen stvarni vlasnik, za basnoslovnih 100 miliona maraka, poručujemo im da to neće moći i da se konačno urazume i shvate da narod može da trpi do jedne granice, a oni su je dotakli.

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter