Poslije suvozača, preminuo i vozač iz smrskanog automobila!


Poslije suvozača, preminuo i vozač iz smrskanog automobila!

Vozač “opel astre” prištinske registracije, koji je danas učestvovao u teškom saobraćajnom udesu kod Kruševca preminuo je večeras u Opštoj bolnici, saznaju “Novosti”. Kako je potvrđeno, muškarac je sa teškim tjelesnim povredama prebačen na Odjeljenje intenzivne njege, a potom i na skener radi dalje dijagnostike.

Kako saznaju Novosti, prije nego što je trebalo da počne snimanje, podlegao je povredama, a ljekari su pokušali da ga povrate u život. Na žalost, ni svi pokušaji reanimacije nisu dali razultata i konstatovana je smrt. Vozač je imao teške politraume, povrede grudnog koša, stomaka, butne kosti.

Na licu mjestu u udesu “opel astre” i “volvoa” beogradske registracije, na licu mjesta život je izgubio suvozač iz opela. Drugi vozač je takođe povrijeđen, ali on se, kako je predočeno u bolnici nalazi u stabilnom stanju i u udesu je zadobio prelom ručnog zgloba.

Tužilaštvo treba da utvrdi razlog zbog čega je došlo do udesa. Za sada je poznato da je vozilo prištinske registracije krećući se iz pravca Kraljeva prešlo u suprotnu traku i udarilo u “volvo”. -Udes je toliko bio težak, da su pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice bili primorani da seku vozila kako bi izvukli povrijeđene -napominje izvor “Novosti”.

Svuda na putu ekipa “Novosti” vidjela je tragove užasnog udesa. Krv, srča od stakla, dijelovi automobila bili su rasuti po cijelom putu. Haube oba putnička vozila su pretrpjela ogromnu štetu.

Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici Saobraćajne policije i tužilaštva. Šmrkovima sa jakim mlazom vode raščišćavan je put sve do 18 sati, kada je po odvoženju oba vozila koja su učestvovala u udesu, put ponovo otvoren za saobraćaj.

Izvor: novosti.rs/Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks