Poslednja Dodikova odbrana - Sačuvajmo pokradeno! Lako ćemo pred Miloša i Lazara ovako puni para (Foto)

Poslednja Dodikova odbrana - Sačuvajmo pokradeno! Lako ćemo pred Miloša i Lazara ovako puni para (Foto)

Dokazi panike, nervoze i pritiska. Kakva je situacija u redovima režima, koliko ima nervoze, panike i pritiska na članstvo i funkcionere da se na silu istjeraju ljudi na protest u utorak govori i poruka iz vajber grupe SNSD-a. Izvjesni Bojić panično poziva sve da se maksimalno angažuju jer svi mogu biti u problemu, i naglašava da je podrška Uzurpatoru važnija nego ikad.

Širom Srpske je snažan pritisak na sve članove SNSD-a, svi su obavezni da se odazovu ili nađu zamjenu, a ponegde se obećava dnevnica i obrok za sve koji krenu put Banjaluke da budu statisti.

Nigdje u svijetu vlast ne organizuje proteste protiv opozicije, kako bi pravdala krađu i vršili pritisak na zarobljene institucije da ne rade svoj posao i ne procesuiraju odgovorne. Apelujem na sve građane da se ne ponižavaju bez potrebe i ne podliježu pritisku, ucjenama i mobingu, te svako ko je ugrožen neke mi se slobodno obrati, pružićemo mu zaštitu i niko neće snositi posledice niti dobiti otkaz ako se suprotstavi nasilju režima i Uzurpatora.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Nebojša Vukanović je objavio viber prepisku gradonačelnika Laktaša Bojića i odbornika Sekte u tom gradu Dejana Vujakovića koja svjedoči o panici u redovima zločinačke organizacije Milorada Dodika

Nebojša Vukanović, predsjednik Liste za pravdu i red, na svom blogu objavio je viber prepisku dvojice pripadnika Sekte koja svjedoči o njihovoj unezvijerenosti, strahu i paranoji. Vrlo opravdanim, jer je riječ o kriminalcima koji će, listom, završiti u zatvoru kada Dodik uskoro padne zauvijek.

Vukanović je objavio prepisku i precizno identifikovao sve dubine straha Sete, a ja ću se nadovezati na njegov tekst i objaviti fotografije onih koji su se dopisivali.

Riječ je o pripadnicima Sekte iz Laktaša Dejanu Vujakoviću i Miroslavu Bojiću.

Bojić je gradonačelnik Laktaša, a Dejan Vujaković odbornik Sekte u tom gradu.

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Insajder iz Vlade – pritisak je neizdrživ

Nisam bio siguran, pa nisam želio objaviti neprovjerenu informaciju, ali stigla je potvrda da je načelnik Laktaša Miroslav Bojić osoba koja panično naređuje članovima SNSD-a preko vajber grupe u Laktašima da se svi mobilišu, da podrže „Predsjednika“ jer ako on sleti svi mogu biti u problemu.  Sa njim je u grupi komunicirao Dejan Vujaković, odbornik SNSD-a u Skupštini opštine Laktaši.

Danas mi iz Vlade stižu nove zabrinjavajuće informacije o velikom pritisku, ucjenama i mobingu. Službenici po ministarstvima moraju doći na tačnu određenu lokaciju, potpisati se i „čekirati“ da su došli, i nakon prebrojavanja, kao stado ovaca, otići do parka Mladen Stojanović da budu statisti u predstavi režima.

Još jednom pozivam sve koji su izloženi pritisku režima da se slobodno obrate i zatraže pomoć i zaštitu, jer niko nema pravo da ih ucjenjuje, na silu tjera bilo šta da rade, a što ne žele. Sloboda je ključna, i za nju se moramo boriti mirnim i demokratskim sredstvima, te natjerati zarobljene institucije da rade u skladu sa zakonom, štite građane i njihova prava, zagarantovana ustavom i zakonima.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter