Posle smrti majke Sergej Ćetković izgubio i oca


Posle smrti majke Sergej Ćetković izgubio i oca

Pevač Sergej Ćetković je samo nekoliko dana nakon smrti majke Dragice, koja preminula od posledica korona virusa, izgubio i oca Slobodana.

Pevačev otac je bio u bolnici zbog korona virusa, ali bitku za život nažalost nije uspeo da dobije. Ćetković se oglasio posle smrti svog oca Slobodana na Instagramu i svojom objavom rastužio sve.

- Koliko god da čovek pokušava da se spremi, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti. Misliš, biće dovoljno uzeti vazduh i zadržati ga što duže da izbjegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli... Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život... Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi... Nema više one koja me donela na ovaj svet i onog ko me volio, branio i učio životu - naveo je Sergej i dodao:

- Draga majko, iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svetu da bi dozvolio da tu poslednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i pre 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobijedili i samu smrt. Odlučili ste da i u večnosti ostanete zagrljeni. Hvala vam što danas plačemo za vašom dobrotom, nesebičnoj ljubavi, tužni što vas više nema, a srećni što smo imali takve roditelje i što ste nam ostavili toliko lepih uspomena. Sada, vozi dragi tata. Vozi svoj poslednji reli, obori svoj posljednji rekord znajući da te ona čeka tu na poslednjoj krivini, da zajedno nasmejani uđete na vrata raja. Neka vas Andjeli čuvaju pod krilima svojim i dragi Bog primi u svoje Carstvo nebesko. Neka vam je večna slava i hvala. Vaši sinovi Igor, Sergej i Srđan.

Foto naslovna: alo.rs

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter