Poslali ga kući sa sedam dolara, a sad je drugi najplaćeniji glumac


Poslali ga kući sa sedam dolara, a sad je drugi najplaćeniji glumac

Sada inkasira milionske iznose, ali glumac Dvejn Džonson nije imao jednostavan put. Kad je izbačen iz kanadskog fudbalskog kluba, treneri su ga poslali kući sa sedam dolara, a on je tad pao u depresiju.
Glumac je otkrio i da mu nije bilo lako da krene od nule, a sada smatra da se najveći i najvažniji snovi koji se ne ostvare često najbolje što može da vam se desi.

"Pre nego što su me pozvali na set, pogledam i vidim utakmicu CFL (Canadian Football League) na svom TV. I shvatim da je to isti teren na kojem sam ja igrao kad sam bio u ligi", ispričao je stranim medijima.

Zatim je pogledao bolje i shvatio da na TV vidi Valija Bouna, svog trenera koji ga je udaljio iz ekipe.

"Cenim puno tog čoveka i cenim igranje na tom terenu... Toliko sam želeo da uspem, ali ponekad u životu ono što najviše želite ispadne najbolji san koji se nikad nije ostvario. Za mene igranje u NFL je najbolja stvar koja se nikad nije dogodila", napisao je popularni glumac.
Američki fudbal "The Rock" je igrao na Univerzitetu u Majamiju, kad je diplomirao pridružio se klubu "Calgary Stempeders" s nadom da će uspeti u NFL.

Džonson je rekao da se uvek trudio, ali to nije bilo dovoljno.

"Umesto toga, izbacili su me iz ekipe, rekli mi da nisam dovoljno dobar - i poslali me kući iz Kanade sa sedam dolara u džepu", opisao je.

"Nakon godina krvi, suza i znoja, moj san je gotov. Pao sam u depresiju i nisam znao šta da uradim da krenem dalje. I onda je počeo moj drugi život, gluma koja me je potpuno opčinila i vratila u život", rekao je.

 

Foto naslovna:  Getty imagess
Izvor: b92.net