Poruka Dodiku: Za razliku od vas koji ste zadužili i dijete u kolijevci...

Poruka Dodiku: Za razliku od vas koji ste zadužili i dijete u kolijevci...

Menadžment BN TV poručio je Miloradu Dodiku da za razliku od njega i njegove vlasti, koja je najveći strani plaćenik upravo zadužen kod zapada i MMF-a, BN TV nema nikakav kredit i da vrlo uspješno posluje. "BN TV nema nikakav kredit niti je to imala za razliku od vas koji ste zadužili i dijete u kolijevci. Menadžment BN TV ima domaćinski odnos prema kući koju vodi za razliku od vas i vaše bratije koji uzimaju kredite stvarajući tako obaveze budućim generacijama da to vraćaju- lako je zadužiti druge, zadužite sebe", poruka je menadžmenta BN TV Dodiku, koji je ponovo danas izrekao laž navodeći da BN TV ima kredit.

Odgovarajući na pitanje BN televizije da prokomentariše to da je Ekonomski institut iz Bijeljine podnio krivične prijave protiv njega i Željke Cvijanović za prekomjerno zaduživanje Republike Srpske 2018. godine, Dodik je umjesto odgovora pitao: - Kada će BN televizija vratiti svoje kredite?

Menadžment BN TV poručio je Miloradu Dodiku da za razliku od njega i njegove vlasti, koja je najveći strani plaćenik upravo zadužen kod zapada i MMF-a, BN TV nema nikakav kredit i da vrlo uspješno posluje.

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks