Porodica Majkla Odžoa nema novca za transport njegovog tijela

Porodica Majkla Odžoa nema novca za transport njegovog tijela

Tragična sudbina Majkla Odža, koji je preminuo 7. avgusta od posljedica srčanog udara dok je trenirao u košarkaškoj sali na stadionu Partizana, potresla je košarkaški svijet. Još tragičnije sada zvuči vapaj porodice košarkaša koja je u Nigeriji i nije u mogućnosti da plati troškove transporta kako bi Odžo mogao da bude sahranjen u Nigeriji u svom rodnom mjestu.

Njegova djevojka iz Amerike Deniz, objavila je na svom profilu na Instagramu obavještenje porodice o neophodnoj pomoći, kako bi se tijelo nigerijskog košarkaša prebacilo u njegovu rodnu zemlju i kako bi mogao da bude sahranjen u krugu porodice. "Dok se pitanja Odžovih novčanih sredstava ne riješe poslije njegove iznenadne smrti, porodica mora da rješava sve iz svog džepa. Tražimo i cijenimo svaku pomoć koju biste mogli da pružite da nadoknadimo troškove za povratak voljenog sina, brata, i strica u njegov dom u Nigeriji, kako bi mogao da počiva u miru okružen svojom porodicom", piše u objavi koju je ona podijelila i na svom linku u opisu profila.

I sam Odžo je prije nekoliko godina pričao o siromaštvu svojih roditelja i kako je otišao iz Nigerije u Ameriku na koledž, jer je tamo imao obezbjeđenu hranu.

Izvor: telegraf.rs/Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks