Pored Tima i Dimitrova, u Beograd dolazi i Zverev (Video)

Pored Tima i Dimitrova, u Beograd dolazi i Zverev (Video)

Novak Đoković je rekao da će pored Dominika Tima i Grigora Dimitrova, na Adria turu učestvovati i nemački teniser Aleksandar Zverev.

Konferencija najboljeg srpskog sportiste, u njegovom teniskom centru, je u toku.

"Srećan sam i uzbuđen što ću imati priliku da igram pred domaćom publikom u Beogradu i što ću imati prilike da putujem po regionu, u susedne zemlje Humanitarnog je karaktera, svi prihodi od ugovora, TV prava, sve će ići u humanitarne organizacije. Svetske zvezde koje budu dolazile, teniseri, imaće prilike da izaberu neke humanitarne organizacije. Svi dolaze besplatno. Želim sa Vama da podelim jednu fenomenalnu vest – Saša Zverev dolazi u Beograd. Pored Dominika Tima i Grigora Dimitrova, tri velike svetske zvezde. Stvarno sam im jako zahvalan i presećan sam što ću imati mogućnost da ih ugostim u mom rodnom gradu. Nadam se da će do tog 13. juna se neke regulacije i pravila promeniti i da ćemo imati mogućnost da imamo publiku", rekao je Đoković.

Prvi teniser sveta je rekao da će Tim učestvovati samo u Beogradu. Zverev će sigurno igrati u prestonici Srbije, a možda i u Zadru. Što se tiče Dimitrova, on će igrati u Beogradu, Zadru, ali i u Crnoj Gori.

VIDEO:

 

Video: tanjug.rs

Izvor: b92.net

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks