Politički kotao -proključao- Hladan tuš pred čistku – Dodika nema ko da dočeka u Trebinju (Video)


Politički kotao -proključao- Hladan tuš pred čistku – Dodika nema ko da dočeka u Trebinju (Video)

Šudo Simović i Nedeljko Lambeta jedini su ispred Partije dočekali Milorada Dodika u četvrtak, u Trebinju. Čudno je kako nigdje na vidiku nije bilo kumova i ključnih „kadrova“ Partije, od gradonačelnika Ćurić dr Mirka, gen-seka Luke Petrovića do predsjednika Skupštine grada Dragoslava Banjka, ali ni „kadrova“ drugog ešalona, braće Mastilović, Gordana Mišeljića, Tamindžije… Učestala su slijetanja Dodika u Trebinje obilazak radovi na bolnici sa Drugom Banetom, omiljenim neimarom, samo su paravan za igre iza kulisa i partijske čistke koje se spremaju.

Izvjesno je da bi nevjerni don Luka Lučiano Petrović trebao biti uklonjen sa mjesta generalnog sekretara Partije, a pitanje je da li se ima hrabrosti za smjenu i sa čela Elektroprivrede Srpske, koju je razorio u temelj uprkos rekordnim prihodima, jer se Dodik boji Vučića, a Lukin brat Rade Petrović je važan šraf u beogradskom SNS-u kome se klima vlast u glavnom gradu Srbije, i za koji će se voditi borba.

Već tri puta za mjesec dana Dodik iznenadno dolazi u Trebinje, a da nijednom nije svratio do Skupštine grada, gradonačelnika i Elektroprivrede, i vidljivo je da u širokom luku zaobilazi Luku i kumove. Iz prikrajka pogodnu priliku da zaskoči na čelo Gradskog odbora SNSD-a iskoristi Šudo Simović, na krilima podrške bivše savjetnice Bilje Bokić, koja u tajnosti lobira i koristi uticaj i veze, ali nije jedini koji vreba.

I dok se čeka rasplet podzemnog rata crvenih ruža, ko će kome namaći svilen gajtan i skinuti glavu, hrabri Srbo Škero i Pokret za restituciju ne odustaju od borbe za svoju đedovinu, koja je uzurpirana. Detaljnije u video prilogu iz Dnevnika BN televizije..

 

Piše: Nebojša Vukanović
Video: BN Televizija/Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter