Pokojnica ostavila mužu poruku na samrti: Tri godine kasnije na grobu osvanuo odgovor


Pokojnica ostavila mužu poruku na samrti: Tri godine kasnije na grobu osvanuo odgovor

Poruka pokojnice na nadgrobnom spomeniku obišla je društvene mreže, a još više je privuklo pažnju to što je dobila odgovor.

Naime, nesvakidašnja poruka na nadgrobnom spomeniku privukla je pažnju na društvenim mrežama, a evo šta je pokojnica poručila suprugu.

"Ostavila sam svog supruga nakon 55 godina lepog i složnog života i otišla sam u crnu zemlju, ali doći će on meni da zajedno istrunemo. Kako smo se 55 godina na površini zemlje voleli i ljubili, tako ćemo jedan kraj drugog da istrunemo", stoji na spomeniku.

Njen suprug nije joj ostao dužan i sudeći po slici, tri godine kasnije zaista joj se i pridružio, a na njegovom spomeniku stoji ova poruka:

"Evo, dobra ženo, doći ću ja tebi nakon 55 godina slatkog života da legnem kraj tebe i tvog srca, pa da zajedno istrunemo. Kako smo se 55 godina na površini zemlje voleli i ljubili, tako ćemo jedan kraj drugoga da istrunemo. Milijarde godina će proći, ali nas dvoje više nikada na površinu zemlje nećemo doći", glasi odgovor, a mnogi se nadaju da je ovako mračna poruka delo fotošopa, a ne romantične pretnje supružnika.

"Ako je ovo istina, bolja je i od Edgara Alana Poa", komentarišu ljudi koji ne mogu da se načude spomeniku koji obilazi društvene mreže.

Ipak, neko u ovome nazire romantiku, pa ima i onih koji kažu da je "dosta slatko, kad se bolje razmisli" pa je, istinito ili ne, dalo parovima ideje za slične razmene.

Foto naslovna: Stuart Monk/Shutterstock
Izvor: b92.net

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter