Poklon za Dan zaljubljenih Pogledajte novi spot Zdravka Čolića -Kuća puna naroda- (Video)

Poklon za Dan zaljubljenih Pogledajte novi spot Zdravka Čolića -Kuća puna naroda- (Video)

Zdravko Čolić obradovao je svoju publiku novim spotom “Kuća puna naroda”, koji je objavljen danas (14.februara) u 12h, na zvaničnom Zdravkovom Jutjub kanalu.

Spot jednostavne, romantične forme, sniman je u Dubrovniku i zamišljen je kao povratak Zdravka u grad izgubljene ljubavi, mjesta lažne emotivne iluzije. Svojim glasom on želi dotaći ljude, ispričati priču o predivnoj laži. Finalizirajući priču, hrleći ka njemu, stotine ljudi mu se prolaskom kroz predivne i puste dubrovačke ulice pridružuje na plaži. Glavnu ulogu reditelj Aleksandar Kerekes je povjerio Tijani Šarenac,iskusnom modelu sa velikim međunarodnim iskustvom.

– Ova pjesma, za koju je tekst napisao Gibonni a koja je naš prva saradnja, asocira na mene, na moj otvoreni duh i altruistički pristup ljudima. Svojim glasom želim da doprem do ljudi, i sam tekst pjesme kaze…Živote moj, podari mi glas , pjesmama da zagrlim vas – rekao je Čolić.

Tekst pjesme napisao je Zlatan Stipišić Gibonni, autor muzike je Zdravko Čolić, a aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš.

– Budući da se dvodnevno snimanje spota odvijalo u otežanim uslovima, svega par dana od proslave Svetog Vlaha kada su ulice bile pune ljudi, zamisao praznih dubrovačkih ulica realizovana je zahvaljujući sjajnoj ekipi Dubrovačkih ljetnjih igara i njihovoj logističkoj podršci, kao i gradu Dubrovniku – izjavio je reditelj Aleksandar Kerekeš Keki.

U pitanju je pjesma koja je treća ekranizacija sa najnovijeg albuma “Ono malo sreće”, regionalnog izdanja dvije najveće izdavačke kuće PGP RTS i CROATIA RECORDS.

VIDEO:


Izvor: Story.rs