Pokažimo da smo ljudi: Pomozimo šestočlanoj porodici Savić iz Ugljevika koju je zadesila nesreća (Video)

Pokažimo da smo ljudi: Pomozimo šestočlanoj porodici Savić iz Ugljevika koju je zadesila nesreća (Video)

Porodica Milana Savića iz Ugljevika imala je pristojan život sve dok se domaćin nije razbolio, prvo je imao moždani udar a potom zbog šećera izgubio nogu. Milan je radio kao vozač u privatnoj firmi prije zdravstvenih problema, ali nakon što je ostao bez posla njegova šestočlana porodica ostala je bez bilo kakvog izvora prihoda.

Milan je sin poginulog borca Vojske Republike Srpske i izbjeglica iz Smoluće, iz koje je njegova porodica izbjegla nakon proboja opkoljenog sela u ljeto 1992. godine. Njegova supruga Dragana povremeno radi na zamjenu kao čistačica ali nema stalni izvor prihoda.

Porodica Savić ima četvoro sjajne djece, najmlađa djevojčica ima 3 godine a najstarija 15 godina, a država i društvo moraju pomoći porodici i djeci da imaju bezbrižno djetinjstvo. Nadamo se da će Milan dobiti invalidsku penziju, jer više ne može da radi, a supruga stalan posao kako bi porodica mogla nastaviti normalno da živi i funkcioniše.

Svi koji žele pomoći mogu da se jave Milanu Saviću ili uplate novac na žiro račun supruge Dragana Savić broj: 1613000096574412

Pogledajte kratak video prilog i potresnu priču o iskušenjima porodice Savić iz Ugljevika.

 

Piše: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter